Hvordan får jeg Fortnite på min Galaxy enhed?

Fortnite-grænsefladen på Note9

Game Launcher samler de spil, du har downloaded fra Play Store og Galaxy Apps på ét sted, så du nemt kan finde dem. Game Launcher tilbyder nyttige funktioner, der kan forbedre din spiloplevelse. Android-versionen af Fortnite er kun til rådighed via Game Launcher eller direkte via Galaxy Apps.

Bemærk: Fortnite er kun kompatibel med Samsung Galaxy: S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Note8, Note9, Tab S3 og Tab S4.

Aktivering af Game LauncherKlik for at Vise
1

Åbn Indstillinger og tryk på Avancerede funktioner.

2

Tryk på Spil.

Tryk på Spil i menuen Avancerede funktioner
3

Stryg for at aktivere Game Launcher.

Aktivér Game Launcher i menuen Spil
4

Tilføj Game Launcher til Startskærmen.

Bekræft, at du ønsker at tilføje Game Launcher til startskærmen
Installering af FortniteKlik for at Vise
1

Gå til Apps-skærmen og åbn Game Launcher.

2

I Game Launcher er Fortnite til rådighed som et foreslået spil. Hvis Fortnite ikke kommer frem, så lad fingeren glide op ad skærmen for at se listen over apps, der er til rådighed i Game Launcher. Alternativt kan du downloade Fortnite via Galaxy Apps.

Fortnite vises som foreslået spil i Game Launcher
3

Tryk på Fortnite, og tryk derefter på Installer & Åbn.

4 Følg instruktionerne på skærmen for at installere Fortnite.
5 Når installationen er færdig, gør du dig klar til at spille.
Bruger, som spiller Fortnite på sin enhed
Sådan får du Fortnite Galaxy skinKlik for at Vise

På Samsung Galaxy Note9 og Tab S4 kan du få dit Fortnite Galaxy skin.

Når du har logget på din Samsung-konto og downloaded Fortnite appen, kan du låse op for dit skin:

Du skal spille tre Fortnite kampe. Sørg for at trykke Returner til lobby efter hver kamp, så de alle tæller.

Du modtager en Fortnite gaveæske inden for 24-48 timer.

Bemærk: Der tildeles kun et Galaxy skin pr. enhed, og du kan indløse det indtil 31. december 2018. Når først du har det, udløber det ikke.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning