Hvordan bruger du en Galaxy-enhed til at få hjælp i nødstilfælde og se vigtige medicinske oplysningerShape

Vær sikker med din Samsung Galaxy-telefon ved at oprette en nødsituationskontakt og registrere medicinske oplysninger, så det er nemt og hurtigt at komme til dem. Hvis der opstår en nødsituation, kan man bruge en Galaxy-enhed til at kontakte nødsituationskontakter og se vigtige medicinske oplysninger som hjælp i nødstilfælde.Shape

Illustration af sundhedsperson med diagnosticeringsgrafik og mobil

Sådan registreres en nødsituationskontakt

Visning af indstillingsikonet for Samsung Galaxy. Visning af indstillingsikonet for Samsung Galaxy.

Trin 1. Åbn Indstillinger på din Samsung Galaxy-telefon.

Illustration af indstillingerne i Samsung Galaxy med muligheden "Sikkerhed og nødsituationer" fremhævet. Illustration af indstillingerne i Samsung Galaxy med muligheden "Sikkerhed og nødsituationer" fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Sikkerhed og nødsituationer".

Visning af menuen Sikkerhed og nødsituationer med muligheden "Nødsituationskontakter" fremhævet. Visning af menuen Sikkerhed og nødsituationer med muligheden "Nødsituationskontakter" fremhævet.

Trin 3. Tryk på "Nødsituationskontakter".

Visning af skærmen Nødsituationskontakter med muligheden "Tilføj medlem" fremhævet og til/fra-knappen for "Vis på låseskærm". Visning af skærmen Nødsituationskontakter med muligheden "Tilføj medlem" fremhævet og til/fra-knappen for "Vis på låseskærm".

Trin 4. Tryk på "Tilføj medlem" for at vælge en kontakt. Du kan også trykke på "Vis på låseskærm", så det bliver nemmere at få fat i dine nødsituationskontakter i nødstilfælde.

Visning af kontaktliste og mulighed for at vælge en nødsituationskontakt. Visning af kontaktliste og mulighed for at vælge en nødsituationskontakt.

Trin 5. Vælg en eksisterende kontakt ved at trykke på den, og tryk på "Udført" for at gemme.

Se skærmen "Nødsituationskontakter" med til/fra-knappen sat på "Vis på låseskærm". Se skærmen "Nødsituationskontakter" med til/fra-knappen sat på "Vis på låseskærm".

Trin 6. Stå i muligheden "Vis på låseskærm", tryk på til/fra-knappen for at skifte mellem "Til" og "Fra".

Sådan indtastes medicinske oplysninger

Illustration af indstilingsikonet for Samsung Galaxy. Illustration af indstilingsikonet for Samsung Galaxy.

Trin 1. Åbn Indstillinger på din Samsung Galaxy-telefon.

Visning af indstillingerne i Samsung Galaxy med muligheden "Sikkerhed og nødsituationer" fremhævet. Visning af indstillingerne i Samsung Galaxy med muligheden "Sikkerhed og nødsituationer" fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Sikkerhed og nødsituationer”.

Visning af menuen Sikkerhed og nødsituationer med muligheden Medicinske oplysninger fremhævet. Visning af menuen Sikkerhed og nødsituationer med muligheden Medicinske oplysninger fremhævet.

Trin 3. Tryk på "Medicinske oplysninger".

Visning af menuen Medicinske oplysninger med muligheden "Navn" fremhævet. Visning af menuen Medicinske oplysninger med muligheden "Navn" fremhævet.

Trin 4. Indtast de medicinske oplysninger, du vil have til at stå der, og tryk på "Gem".

Visning af skærmen "Medicinske oplysninger" med til/fra-knappen for "Vis på låseskærm" slået til og fremhævet. Visning af skærmen "Medicinske oplysninger" med til/fra-knappen for "Vis på låseskærm" slået til og fremhævet.

Trin 5. Stå i muligheden "Vis på låseskærm", tryk på til/fra-knappen for at skifte mellem "Til" og "Fra".

Sådan kontaktes en nødsituationskontakt

Visning af oplåsningsskærmen og nødsopkaldsikonet på en Samsung Galaxy. Visning af oplåsningsskærmen og nødsopkaldsikonet på en Samsung Galaxy.

Trin 1. Tryk på skærmen, eller tryk på tænd-/slukknappen. Tryk derefter på "Nødopkald" på oplåsningsskærmen.

Visning af nødopkaldsskærm på Samsung Galaxy med genveje til nødopkaldsnumre og ikonet for Opkaldstastaturet. Visning af nødopkaldsskærm på Samsung Galaxy med genveje til nødopkaldsnumre og ikonet for Opkaldstastaturet.

Trin 2. Tryk på det grønne ikon for Opkaldstastatur.

Visning af opkaldstastaturet på Galaxy med nødkontakter vist som ikoner. Visning af opkaldstastaturet på Galaxy med nødkontakter vist som ikoner.

Trin 3. Med det vises der en liste over de nødsituationskontakter, der er lagt ind i enheden. Tryk på en for at få kontakt.

Sådan tjekkes medicinske oplysninger

Visning af oplåsningsskærmen og nødsopkaldsikonet på Samsung Galaxy. Visning af oplåsningsskærmen og nødsopkaldsikonet på Samsung Galaxy.

Trin 1. Tryk på skærmen, eller tryk på tænd-/slukknappen. Tryk derefter på "Nødopkald" på oplåsningsskærmen.

Visning af skærmen med nødsituationskontakter på Samsung Galaxy-telefon med mulighed for at se medicinske oplysninger. Visning af skærmen med nødsituationskontakter på Samsung Galaxy-telefon med mulighed for at se medicinske oplysninger.

Trin 2. Tryk på "Vis medicinske oplysninger".

Visning af de medicinske oplysninger, der er lagt på Samsung Galaxy-enheden, til brug i nødstilfælde. Visning af de medicinske oplysninger, der er lagt på Samsung Galaxy-enheden, til brug i nødstilfælde.

Trin 3. Her kan du se alle de medicinske oplysninger, der ligger på enheden.

Bemærk: Skærmene kan variere alt efter den konkrete model og skærmindstillingerne.