Sådan kan du få dit Galaxy-kamera til at tilføje og redigere et vandmærke på dine fotos

Føj et professionelt vandmærke til dine fotos, når du fotograferer med dit Samsung Galaxy-kamera, så du kan få vist "modelnavn, dato og tid".

Visning af to enheder med samme billede i Galleri-tilstand. Der er et vandmærke på et af billederne.

Sådan indstilles vandmærkefunktionen

Visning af ikon for Kamera-appen på startskærmen. Visning af ikon for Kamera-appen på startskærmen.

Trin 1. Åbn Kamera-appen på din Samsung Galaxy-telefon.

Visning af indstillingsikonet for Kamera-appen i kamera-appen. Visning af indstillingsikonet for Kamera-appen i kamera-appen.

Trin 2. Tryk på indstillingsikonet.

Visning af funktionen Vandmærke under Kamera-indstillinger med til/fra-knappen. Visning af funktionen Vandmærke under Kamera-indstillinger med til/fra-knappen.

Trin 3. Tryk på "Vandmærke" for at komme til indstillingerne for Vandmærke, eller vælg "Til" eller "Fra" på knappen for at aktivere vandmærkefunktionen.

Visning af indstillinger, der kan vælges for vandmærket, herunder modelnavn, dato og tid samt stil, inklusive valg af skrifttype og tekstjustering. Visning af indstillinger, der kan vælges for vandmærket, herunder modelnavn, dato og tid samt stil, inklusive valg af skrifttype og tekstjustering.

Trin 4. Under Vandmærke-indstillingerne kan du redigere det modelnavn, der vises, ved at trykke på ikonet for Redigering. Du kan også trykke på "Dato og tid" for at slå synligheden til og fra. Tryk på "Skrifttype" for at skifte skrifttype, og tryk på ikonerne for Tekstjustering (venstre, midt, højre) for at ændre justeringen af vandmærket.

Bemærk: Når først et foto har fået et vandmærke, kan vandmærket ikke slettes igen.