Hvad er Strømbesparelsestilstand på min Galaxy-telefon?

Det er et must at have de værktøjer, du skal bruge for at nyde din Galaxy-enhed så længe som muligt. En af de vigtigste funktioner til at hjælpe dig med at opnå dette er Strømbesparelsestilstanden. For at lære mere om denne funktion, læs nedenfor.

Visning af Strømspareikonet og vippeknappen ved siden af en opladende smartphone med 92 % batteristrøm.

Strømbesparelsestilstand er et værktøj, der hjælper dig med at forlænge batterilevetiden på din Galaxy-enhed ved at deaktivere visse funktioner, funktioner eller endda apps, hvis du ønsker det. Hvis du vil aktivere Strømbesparelsestilstand, skal du følge disse trin:

1 Åbn menuen enhedsindstillinger og tryk på ”Batteri og enhedspleje”.
2 Tryk på "Batteri"-indstillingen.
3 Tryk på til/fra-knappen ved siden af ”Strømbesparelse” for at aktivere Strømbesparelsestilstand.
Visning af menuen "Batteri" med "Strømbesparelse"-indstillingen fremhævet.

Du kan også aktivere Strømbesparelsestilstanden ved at trykke på ordene ”Strømbesparelse”. Det næste skærmbillede vil derefter vise alle muligheder, startende med en ”Fra” og ”Til” knap, hvor du nemt kan aktivere Strømbesparelsestilstanden.

Strømbesparelsestilstand giver dig flere muligheder for at tilpasse, som du foretrækker. Du skal blot trykke på til/fra-knappen ud for den funktion, du vil aktivere.

Visning af skærmbilledet ”Strømbesparelse” med ”Strømbesparelsesindstillinger” tændt.

De tilgængelige indstillinger er:

• ”Deaktiver Always On Display”.
  • ”Begræns CPU-hastighed til 70 %”.
  • ”Reducer lysstyrke med 10 %”.
  • ”Deaktiver 5G”.
  • ”Begræns apps og startskærm”.

Ja. En af de vigtigste funktioner i Strømbesparelsestilstand er evnen til at reducere antallet af tilgængelige programmer, mens Strømbesparelsestilstand er aktiveret.

Indstillinger → Batteri- og enhedspleje → Batteri → Strøbesparelse → Tryk på til/fra-knappen på indstillingen Begræns apps og startskærm.

Hvis du vil tilføje apps mens Strømbesparelsestilstanden er aktiveret, skal du følge disse trin:

1 Før du aktiverer Strømbesparelsestilstanden, skal du sørge for at aktivere den sidste mulighed i menuen ”Strømbesparelse” - ”Begræns apps og startskærm”.
2 Aktiver Strømbesparelsestilstanden ved at indstille til/fra-knappen til ”Til”.
3 Når du aktiverer Strømbesparelsestilstanden, viser din telefon din startskærm. Der kan du se de standardapps, du kan bruge, og tilføje flere apps ved at trykke på ikonerne for tilføjelse af apps.
Visning af startskærmen med Strømbesparelsestilstand aktiveret og ikonet Tilføj apps fremhævet.

Hvis du vil fjernes apps mens Strømbesparelsestilstanden er aktiveret, skal du følge disse trin:

Visning af startskærmen med Strømbesparelsestilstand aktiveret og ikonet flere indstillinger fremhævet. Visning af startskærmen med Strømbesparelsestilstand aktiveret og ikonet flere indstillinger fremhævet.

Trin 1. På din startskærm skal du trykke på ikonet for flere indstillinger øverst til højre på skærmen.

Visning af startskærm med et tryk på ”Rediger”-indstillingen. Visning af startskærm med et tryk på ”Rediger”-indstillingen.

Trin 2. Tryk på ”Rediger”.

Visning af startskærmen med et tryk på slet-ikonet. Visning af startskærmen med et tryk på slet-ikonet.

Trin 3. Vælg den mulighed, du vil fjerne, og tryk på slet-ikonet.

Visning af startskærmen med indstillingen ”Udført” fremhævet. Visning af startskærmen med indstillingen ”Udført” fremhævet.

Trin 4. Når du er færdig med at redigere din menu, skal du trykke på ”Udført”.

Bemærk: Denne metode kan variere afhængigt af din enhed.