Sådan bruger du Bixby-rutiner

Bixby-rutiner bruger maskinintelligens til at indlære sig dine brugsmønstre og præferencer. Den kan derefter bruge dette til automatisk at justere indstillinger, styre apps, optimere batteriet og meget mere.

Du kan også selv manuelt oprette rutiner baseret på, hvor du er, og hvad du laver.

For eksempel kan du oprette en “godnat”-rutine, så din telefon på et bestemt tidspunkt går på lydløs, aftentilstanden bliver slået til, og dine skærmlåsningsgenvejsknapper ændres.

1 Træk notifikationspanelet ned og stryg det til venstre.
2 Tryk på ikonet Bixby-rutiner for at slå det til.
Tryk på ikonet Bixby-rutiner for at slå det til

Efter en kort indlæringsperiode på op til 14 dage, kan Bixby begynde at anbefale nogle passende rutiner til dig.

1 En meddelelse, som vises på startskærmen, spørger, om du vil starte på ny rutine. Tryk på meddelelsen.
2 Det fører dig til siden Bixby-rutiner, hvor din "anbefalede" rutine vil være angivet.
3 Tryk på din anbefalede rutine.
4 Gennemgå og justér indstillingerne om nødvendigt, og tryk derefter på "Udført".
5 Rutinen gemmes og vises nu i fanen "Mine rutiner".
1 Træk notifikationspanelet ned og stryg det til venstre.
2 Tryk på "Bixby-rutiner" under ikonet.
3 Tryk på "Detaljer".
4 Tryk på fanen "Anbefalet", og vælg en af rutinerne fra den forudindstillede liste over muligheder.
Liste over anbefalede Bixby-rutiner
5 Justér "Hvis" og "Så" i henhold til dine krav.
6 Tryk på "Udført".
7 Rutinen gemmes og vises nu i fanen "Mine rutiner".
1 Træk notifikationspanelet ned og stryg det til venstre.
2 Tryk på "Bixby-rutiner" under ikonet.
3 Tryk på "Detaljer".
4 Tryk på symbolet "+" øverst på skærmen for at tilføje din egen rutine.
Opret en brugerdefineret Bixby-rutine, Plus-ikon
5 Udskift "Rutine 1" med et nyt navn.
6 Tryk på ikonet "+" for at vælge dine "Hvis"-betingelser, og tryk på "Næste".
Bixby-rutiner, vælg "Hvis"-betingelser
7 Tryk på ikonet "+" for at vælge dine "Så"-handlinger, og tryk på "Udført".
Bixby-rutiner, vælg "Så"-handlinger
8 Rutinen gemmes og vises nu i fanen "Mine rutiner".
1 Træk notifikationspanelet ned og stryg det til venstre.
2 Tryk på "Bixby-rutiner" under ikonet.
3 Tryk på "Detaljer".
4 Vælg fanen "Mine rutiner".
5 Stryg kontakten for at deaktivere de rutiner, du ønsker at slå fra.

Hvis rutinen allerede kører, kan du slå den fra midlertidigt ved at følge nedenstående trin:

1 Rutinen vises i notifikationspanelet. Træk notifikationspanelet ned, og udvid meddelelsen.
2 Tryk på "Stop".

Bemærk: Dette vil kun slå dette ene tilfælde af rutinen fra. For permanent at slå rutinen fra skal du deaktivere den via kontakten som beskrevet ovenfor.