Sådan overføres og sikkerhedskopieres data ved hjælp af Smart Switch på en Galaxy-telefon

Den nemmeste måde at flytte data fra din gamle enhed til din nye enhed er med Smart Switch. Smart Switch giver dig friheden til at flytte dine kontakter, musik, fotos, kalender, tekstbeskeder, enhedsindstillinger og mere til din nye Galaxy-enhed. Se guiden herunder for at se, hvad du kan gøre med Smart Switch.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad kan Smart Switch gøre?

Du kan bruge Smart Switch til at sikkerhedskopiere telefondata til en pc eller et SD-kort, gendanne de sikkerhedskopierede data til en telefon eller overføre data fra en gammel telefon til en ny telefon.

Galaxy-modeller leveres som standard med Smart Switch-appen, og der er tre måder at overføre data på. Overfør data fra din gamle telefon til din nye Galaxy-telefon via USB-kabel, Wi-Fi eller computer. Vælg den metode, du føler dig mest tryg ved. Alt andet kommer let.

Hvad kan smart switch gøre.

Hvad kan overføres?

• Fra en Android-enhed: kontakter, skema, meddelelser, notater/stemmememoer (kun Galaxy-enhed), fotos, videoer, musik, alarmindstillinger (kun Galaxy-enhed), opkaldslog, startskærm/låseskærmbillede (kun Galaxy-enhed), Wi-Fi-indstillinger (kun Galaxy-enhed), dokumenter, e-mail-indstillinger (kun Galaxy-enhed), indstillinger (kun Galaxy-enhed), download af appinstallation, appdata (kun Galaxy-enhed) og hjemmelayout (kun Galaxy-enheder).
  • Fra iCloud: kontakter, kalender, notater, fotos, videoer, dokumenter (Du kan importere data, der synkroniseres fra din iOS-enhed til iCloud).
  • Fra iOS-enheder, der bruger OTG USB: kontakter, skema, meddelelser, notater, fotos, videoer, musik, stemmememoer, alarmindstillinger, opkaldslog, bogmærke, Wi-Fi-indstillinger, dokumenter, anbefalinger til applister.
  • Fra Windows Mobil-enheder (OS 8.1 eller 10): kontakter, tidsplaner, fotos, dokumenter, videoer, musik.
  • Fra BlackBerry-enheder: kontakter, skema, notater, fotos, videoer, musik, stemmeoptagelser, opkaldslog, dokumenter.

Bemærk:

• Overførsel af nogle emner kan være begrænset afhængigt af enhedsproducenten og OS-versionen.
  • DRM (Digital Rights Management) anvendt indhold kan ikke overføres til Smart Switch.
  • Overførsel af data øger batteriets strømforbrug på din telefon.
  • Sørg for, at din enhed er tilstrækkeligt opladet, før du overfører data. Hvis batteristrømmen er lav, kan dataoverførslen afbrydes.
  • Denne funktion understøttes muligvis ikke på nogle enheder eller computere.
  • Overfør kun indhold, som du ejer eller har ret til at overføre.

En trådløs overførsel er den foretrukne måde at kopiere dine data til en ny telefon. Det er hurtigt og lader dig holde telefonerne tilsluttet deres opladere under overførslen. Hvis du vil overføre data fra din tidligere telefon til din nye telefon, kan du prøve at bruge Smart Switch ved at følge nedenstående trin.

Sørg først for, at Smart Switch-appen er installeret på begge telefoner. Når du er klar, skal du placere de to telefoner tæt på hinanden.

Trin 1. Åbn Indstillinger, og vælg Konti og sikkerhedskopiering.

Trin 2. Vælg Hent data fra gammel enhed.

Smart switch trådløs trin1.

Trin 3. Tryk på Modtag data på din nye telefon, og tryk på Send data på din gamle telefon.

Trin 4. Kontroller operativsystemet på din gamle telefon, og vælg den relevante kilde.

Smart switch trådløs trin2.

Trin 5. Vælg Trådløs.

Trin 6. Åbn Smart Switch på din gamle enhed for at oprette forbindelse, og tryk derefter på Tillad for at tillade forbindelsen på din gamle telefon.

Smart switch trådløs trin3.

Trin 7. Vælg data, der skal overføres, og tryk derefter på Overfør nederst til højre.

Trin 8. Når overførslen er fuldført, skal du trykke på Gå til startskærmen

Smart switch trådløs trin4.

Sådan overføres data fra en gammel iOS-telefon ved hjælp af iCloud

Trin 1. Start Smart Switch på den nye Galaxy-telefon, og tryk derefter på Modtag data.

Trin 2. Vælg iPhone/iPad, og tryk derefter på Hent data fra iCloud i stedet.

Trin 3. Indtast dit iCloud -id og din adgangskode, og tryk derefter på Log ind.

Trin 4. Indtast bekræftelseskoden, og tryk derefter på OK.

Trin 5. Vælg de data, du vil overføre, tryk på Importer, og tryk derefter på Importer igen.

Du kan forbinde din tidligere telefon til din nye telefon med USB-kablet for nemt og hurtigt at overføre data. Følg nedenstående trin ved hjælp af Smart Switch-appen.

Trin 1. Forbind din nye telefon og den forrige telefon ved hjælp af telefonens USB-kabel. Et USB-stik kan være nødvendigt afhængigt af den tidligere telefon.

Smart switch ved brug af USB.

①C til C-kabel

②USB-stik

Trin 2. Når pop-op-vinduet til appvalg vises, skal du trykke på Smart Switch og derefter trykke på Modtag data.

Trin 3. I den forrige telefon skal du trykke på Tillad. Hvis du ikke har appen, skal du downloade den fra Galaxy Store eller Play Store. Din enhed genkender den forrige telefon, og der vises en liste over data, du kan overføre.

Trin 4. Vælg et element, der skal medbringes, og tryk på Overfør.

Bemærk: Afbryd ikke USB-kablet fra enheden, når du overfører filer. Hvis du gør det, kan det medføre datatab eller beskadigelse af enheden.

Overfør data mellem din telefon og en computer. Du skal downloade Smart Switch-computerversionsappen fra www.samsung.com/smartswitch. Sikkerhedskopier data fra din tidligere telefon til en computer, og importer dataene til din telefon.

Trin 1. Download og start Smart Switch på computeren.

Bemærk: Hvis din tidligere telefon ikke er en Samsung-telefon, skal du sikkerhedskopiere data til en computer ved hjælp af et program leveret af enhedens producent. Gå derefter til det fjerde trin.

Trin 2. Tilslut din tidligere telefon til computeren ved hjælp af telefonens USB-kabel.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen på computeren for at sikkerhedskopiere data fra telefonen. Afbryd derefter din tidligere telefon fra computeren.

Trin 4. Tilslut din telefon til computeren ved hjælp af USB-kablet.

Trin 5. Følg instruktionerne på skærmen for at overføre data til din telefon på computeren.

• Opkaldslog: På grund af systemrestriktioner kan overførsel af opkaldslogs til den lavere version af OS være begrænset. Ved overførsel fra O OS (8.0) eller nyere til O OS (8.0) eller lavere understøttes genoprettelse af opkaldslog muligvis ikke.
  • E-mailindstillinger: På grund af e-mail-apprestriktioner kan overførsel til den lavere OS-version være begrænset. Ved overførsel fra N OS (7.0) eller højere til N OS (7.0) eller lavere understøttes genoprettelse af e-mailindstillinger muligvis ikke.
  • Internetindstillinger: Hvis afsenderens internetapp-version er 5.x eller højere, og den modtagende enheds internetapp-version er lavere end 5.x, understøttes muligvis ikke gendannelse af internetindstillinger.

Hvis du vil vide mere om Smart Switch, kan du besøge Samsung Smart Switch-hjemmesiden.

Bemærk:

• For at overføre dit indhold ved hjælp af Smart Switch skal du bruge en Samsung mobil enhed med Android OS version 4.3 eller nyere.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.