Sørg for, at den beskyttende vinyl på din nye Galaxy-telefon er helt fjernet

Din nye Galaxy-telefon kan være dækket med beskyttende vinyl eller film for at beskytte din enhed under produktion og distribution. Hvis du bruger enheden uden at fjerne den beskyttende vinyl efter køb af enheden, kan der opstå forskellige problemer. Det anbefales, at du fjerner al den beskyttende vinyl.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Fjern den oprindelige beskyttende vinyl helt

For at beskytte din Galaxy-telefon, mens enheden er fremstillet og distribueret fra fabrikken, er enhedens for-, bag-, kamera- og sidedele dækket med en beskyttende vinyl. Denne beskyttende vinyl fastgøres direkte til enheden, hovedsageligt til opladningshullet, mikrofoner, højttalerhuller og kameraer. I tilfælde af mikrofonhullet i bunden specifikt, kan der monteres en stor beskyttende vinyl og et lille klistermærke i to lag, så selv det andet lille klistermærke skal fjernes helt.

Hvis du ikke tydeligt hører den modtagende eller udgående lyd, eller lyden er uregelmæssigt afbrudt, kan det skyldes, at den beskyttende vinyl, der var fastgjort til højttaleren og mikrofonhullerne på enheden, blokerer hullerne. Hvis den beskyttende vinyl, der er knyttet til kameraet, ikke fjernes, kan billedet være ude af fokus eller forårsage vinkelforvrængning, når du tager et billede, og du kan have et billede med forringet kvalitet.

Beskyttelse vinyl mikrofonhul.

Bemærk: En tredjeparts telefonbeskytter eller tilbehør, der dækker telefonen fuldstændigt, kan også forstyrre mikrofonens ydeevne.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.