Genstart din Galaxy-telefon regelmæssigt for at forhindre, at den bliver langsom eller fryser

Hvis din telefons reaktion er at den bliver langsom eller fryser periodisk, kan du besøge et Samsung-servicecenter for at få hjælp, men genstarte først for at se, om det løser problemet. Se guiden herunder for flere detaljer.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Gør genstart af din Galaxy-telefon til en daglig vane

Periodisk genstart kan forhindre problemer med din Galaxy-telefon. Hvis din telefon pludselig fryser, eller din telefon er for langsom, kan du prøve at genstarte din telefon først. Problemet kan nogle gange løses bare ved at genstarte telefonen. Det anbefales at genstarte med jævne mellemrum for at se, om det løser problemet, før du besøger Samsungs servicecenter.

Sådan automatiseres periodisk genstart

Galaxy-telefoner kan indstilles til automatisk genstart med jævne mellemrum. Følg nedenstående trin for at aktivere funktionen Automatisk genstart på bestemte tidspunkter.

Trin 1. Åbn Indstillinger, og vælg derefter Batteri og pleje af enheden.

Trin 2. Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker).

Indstil til automatisk genstart trin1.

Trin 3. Vælg Automatisering.

Trin 4. Tryk på Automatisk genstart på bestemte tidspunkter.

Indstil til automatisk genstart trin2.

Trin 5. Indstil Tidsplanen. Din telefon genstarter automatisk inden for 1 time efter den tid, du har indstillet.

Indstil-til-automatisk-genstart trin3.

Din telefon genstarter kun, når:

• Skærmen er slukket.
  • Telefonen ikke bliver brugt.
  • Batteriet er over 30 %.
  • SIM-kortlåsen er slået fra.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.