Hvad er forskellen mellem enkelt-SIM og dobbelt-SIM?

Galaxy hybrid SIM-modeller giver dig mulighed for at have to forskellige numre eller tjenesteudbydere på samme enhed, hvorimod modellerne med enkelt SIM-kort kun giver mulighed for at indsætte ét SIM-kort på din enhed.

Enkelt-SIM

Nanosimkort og microSD-kort i en model med plads til ét simkort
  1. Nano-SIM-kort
  2. MicroSD-kort

Med enkelt-SIM modellen kan du bruge et SIM-kort på din enhed og et microSD-kort for at forøge lagerpladsen.

Dobbelt-SIM

To nanosimkort i en model med plads til to simkort
  1. Nano-SIM-kort 1
  2. Nano-SIM-kort 2

Med hybrid SIM-modellen kan du konfigurere dit arbejdsnummer og dit private nummer eller tilføje et ekstra SIM-kort, når du rejser, så du kan holde kontakten både derhjemme og i udlandet.

Bemærk: Dataoverførselshastigheden kan være langsommere nogle steder, hvis to SIM-kort er indsat i enheden, frem for når der kun et ét SIM-kort installeret.

Nanosimkort og microSD-kort i en model med plads til to simkort
  1. Nano-SIM-kort
  2. MicroSD-kort

Du kan bruge den anden SIM-kortåbning til at indsætte et microSD-kort og få endnu mere lagerplads. Men microSD-kortet opbevares i den anden SIM-kortåbning, så de kan ikke bruges på samme tid.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00