Hvad er forskellen mellem enkelt-SIM og dobbelt-SIM?

Galaxy hybrid SIM-modeller giver dig mulighed for at have to forskellige numre eller tjenesteudbydere på samme enhed, hvorimod modellerne med enkelt SIM-kort kun giver mulighed for at indsætte ét SIM-kort på din enhed.

Enkelt-SIM

Nanosimkort og microSD-kort i en model med plads til ét simkort
  1. Nano-SIM-kort
  2. MicroSD-kort

Med enkelt-SIM modellen kan du bruge et SIM-kort på din enhed og et microSD-kort for at forøge lagerpladsen.

Dobbelt-SIM

To nanosimkort i en model med plads til to simkort
  1. Nano-SIM-kort 1
  2. Nano-SIM-kort 2

Med hybrid SIM-modellen kan du konfigurere dit arbejdsnummer og dit private nummer eller tilføje et ekstra SIM-kort, når du rejser, så du kan holde kontakten både derhjemme og i udlandet.

Bemærk: Dataoverførselshastigheden kan være langsommere nogle steder, hvis to SIM-kort er indsat i enheden, frem for når der kun et ét SIM-kort installeret.

Nanosimkort og microSD-kort i en model med plads til to simkort
  1. Nano-SIM-kort
  2. MicroSD-kort

Du kan bruge den anden SIM-kortåbning til at indsætte et microSD-kort og få endnu mere lagerplads. Men microSD-kortet opbevares i den anden SIM-kortåbning, så de kan ikke bruges på samme tid.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning