Find den bedste pasform til dine ører med Galaxy Earbud fit test

Du kan kontrollere, om dine Galaxy Buds2 er korrekt båret med Galaxy earbud fit test. Du har muligvis båret ørepropper, der enten nev i dine ører eller var for løse. Hvis du bærer dine ørepropper korrekt, hjælper det med at sikre, at de forbliver behagelige, samtidig med at de giver den bedst mulige lyd- og opkaldskvalitet. Tjek følgende vejledning for at teste din Galaxy Buds-pasform.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvis du ikke er sikker på pasformen, kan du prøve Galaxy Earbud fit test

Du kan bruge Galaxy Earbud fit test, hvis du ikke er sikker på, at du får den bedst mulige lydkvalitet og aktiv støjreduktion. I Galaxy Earbud fit-testen, mens man bærer Galaxy Buds2, udsender højttalere i ørepropperne en lyd ind i øret for at registrere og beregne hoppende lyd, der slipper ud gennem dine ørepropper for ethvert lydtab. En ørespids, der viser det mindste lydtab, vil blive anbefalet som bedst egnet. Følg nedenstående trin for at teste dine ørepropper.

Earbuds fit test trin1. Earbuds fit test trin1.

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheden, og tryk på Indstillinger af ørepropper.

Earbuds fit test trin2. Earbuds fit test trin2.

Trin 2. Tryk på Earbud fit test.

Earbuds fit test trin3. Earbuds fit test trin3.

Trin 3. Brug begge ørepropper i dine ører, og tryk derefter på Start. Ørepropperne udsender en lyd, og testen starter.

Earbuds fit test trin4. Earbuds fit test trin4.

Trin 4. Hvis resultaterne på skærmen siger, at du skal justere dine ørepropper, kan du prøve at justere dine ørepropper eller ændre ørepropperne, og trykke på Prøv igen for at starte testen igen.

Bemærk:

• Hvis du fjerner ørepropperne fra ørerne under øreproppens pasformtest, stopper testen.
  • Du har muligvis brug for ørespidser af forskellig størrelse til dit venstre og højre øre.

Din Galaxy Buds2 leveres med bløde, fleksible silikonespidser i forskellige størrelser. Følg nedenstående trin for at fastgøre en ørespids.

Trin 1. Vælg den øreprop, der passer til dit øre.

Trin 2. Ret lågen i bunden af øreproppen lige med rillen på ørespidsen. Dæk derefter lågen med ørespidserne.

Fastgørelse af ørespids.

Hvis der er et mellemrum mellem ørespidsen og øreproppen, kan der lække lyd, og øreproppernes ydeevne kan være dårlig. Sørg for, at ørespidserne og ørepropperne sidder korrekt.

Bemærk:

• Sæt ikke ørepropperne i ørerne uden ørespidser. Det kan skade dine ører.
  • Træk ikke i ørespidsen for meget, når du fastgør eller fjerner den. Ørespidsen kan gå i stykker.
  • Tryk eller drej ikke i ørespidsen for meget. Ørespidsen kan blive beskadiget.

Galaxy Earbud fit testen er en funktion, der er givet som reference, så du kan bære Galaxy Buds2 korrekt. Hvis resultaterne på skærmen siger, at du skal justere dine ørepropper, kan du prøve at justere dine ørepropper eller ændre ørepropperne, og trykke på Prøv igen for at starte testen igen.

Earbuds fit test juster.

Afhængigt af formen på dit venstre og højre øre skal du muligvis bruge ørespidser af forskellig størrelse. Hvis ørepropperne ikke bæres korrekt, eller hvis ørespidserne er for små eller for store til dine ører, kan testresultaterne stadig vises som ”Dårlig pasform”.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.