Hvordan du bruger en anden skærm på din tablet

Hos Samsung ved vi, hvor nyttigt det er at kunne tage det indhold, der vises på din tablets skærm, og duplikere det på en større skærm. Derfor viser vi dig, hvordan du gør det hurtigt og nemt.

En tablet, som er tilsluttet en bærbar computer.

Følg de næste trin for at konfigurere din tablet til at oprette forbindelse til forskellige enheder.

1 På din tablet skal du stryge ned to gange fra toppen af skærmen for at åbne panelet Hurtige indstillinger.
2 I panelet Hurtige indstillinger skal du stryge til højre for at se dennæste menu.
3 I den anden menu skal du trykke på ikonet "Anden skærm".
Visning af den anden menu i panelet Hurtige indstillinger med et tryk på ikonet "Anden skærm".
4 Vælg din ønskede forbindelsestilstand: "Tegning/spil" eller "Video". Når du har valgt forbindelsesmetoden, må du ikke forlade siden for den anden skærm.
5 På din computer skal du logge på og trykke på Windows-tasten og K-tasten samtidigt. Derefter skal du vælge fra listen over tilgængelige enheder. Din tablet vil forblive synlig for din computer, så længe du holder siden for den anden skærm åben.
6 Nu vises din computerskærm på din tablets skærm. En værktøjslinje vises øverst på begge skærme. Vælg tegnestift-ikonet for at fastgøre eller frigøre denne værktøjslinje.
Skærmen på din tablet, når den er tilsluttet den anden enhed. På denne skærm vises en værktøjslinje med et tryk på tegnestift-ikonet.
7 Når du er færdig, skal du vælge "Afbryd forbindelsen" for at afslutte forbindelsen.

Bemærk: Funktionen anden skærm er kun tilgængelig på Galaxy Tab S8- og S7-serier, der kører One UI 3.1 og nyere versioner. Vælg også pc'er med trådløs skærm, der kører Windows 10 v2004 eller nyere.

Bemærk: Hvis du stadig har problemer efter at have prøvet dette, bedes du kontakte Samsung Support. Din enhed oplever muligvis en intern fejl.