Hvorfor bliver min telefon langsommere, og hvordan kan jeg gøre den hurtigere?

Smartphones kan sænke farten, fryse eller lukke ned af forskellige årsager. De sandsynlige syndere er fuld lagerplads og forældet software. Her er nogle tips til at prøve at få din telefon til at fungere ordenligt igen.

Bemærk:

• Skærmbilleder og menupunkter kan variere afhængigt af din model og softwareversion.

At frigøre noget lager kan få din telefon til at yde bedre. Fjern filer og apps, der skal ryddes, ved at bruge Enhedspleje.

batteri- og enhedspleje batteri- og enhedspleje

➊ Gå til "Indstillinger", og tryk derefter på "Batteri- og enhedspleje"

enhedspleje, lagring enhedspleje, lagring

➋ Tryk på "Lagring"

kontroller og slet din lagerplads kontroller og slet din lagerplads

➌ Tjek din lagerplads, og vælg de filer og apps, du vil slette. Fjern dem fra din telefon.

Bemærk:

• Hvis du ikke kan se en mulighed for sletning/afinstallation, er filerne/appsene påkrævet af operativsystemet og sikre at opbevare.

Enhedens hastighed kan sænkes, når apps kører i baggrunden. Hold din enhed i optimal driftstilstand med Optimering.

batteri- og enhedspleje batteri- og enhedspleje

➊ Gå til "Indstillinger", og tryk derefter på "Batteri- og enhedspleje"

enhedspleje, hukommelse enhedspleje, hukommelse

➋ Tryk på "RAM"

enhedspleje, hukommelse, ryd nu enhedspleje, hukommelse, ryd nu

➌ Klik på knappen "Ryd nu" for at frigøre hukommelse

TIPS

Vil du kun lukke visse apps?

Gå til "RAM", og tryk på "Apps, der ikke er brugt for nylig". Vælg derefter de apps, du gerne vil "Gennemtving stop".

apps, der ikke er brugt for nylig, gennemtving stop apps, der ikke er brugt for nylig, gennemtving stop

TIPS

Tilføj Enhedspleje-widgetten og optimer nemt din telefon

Få mest muligt ud af din telefon med Enhedspleje-widgetten. Du skal blot trykke på knappen "Optimer" på widgettens startskærm for at begynde at frigøre plads.

enhedspleje-widget, optimer telefonen enhedspleje-widget, optimer telefonen

TIPS

Diagnostik med Samsung Members

Tryk på Samsung Members-appen og fanen "Diagnostik" for øjeblikkeligt at starte, eller fanen "Få hjælp" og vælg "Diagnostik".
Derefter kan du kontrollere enhedens status, og se hvordan du skal handle.
For at lære mere om Samsung Members kan du, klikke her.

få hjælp til diagnosticering af enhedsstatus få hjælp til diagnosticering af enhedsstatus

Opdatering af din software til den nyeste version kan hjælpe med at forbedre din telefons ydeevne, da det øger kompatibiliteten og giver fejlrettelser samt sikkerhedsrettelser.

For at søge efter softwareopdateringer skal du gå til "Indstillinger" og trykke på "Softwareopdatering". Tryk derefter på "Download og installer".

Tjek din softwareversion

indstillinger, om telefon indstillinger, om telefon

➊ Gå til "Indstillinger" og tryk på "Om telefonen"

softwareinformation softwareinformation

➋ Tryk på "Softwareoplysninger"

kontroller enhedens aktuelle softwareversion kontroller enhedens aktuelle softwareversion

➌ Tjek din enheds aktuelle softwareversion

Opdater din software

indstillinger, softwareopdatering indstillinger, softwareopdatering

➊ Gå til "Indstillinger", og tryk på "Softwareopdatering"

Softwareopdatering, download og installer Softwareopdatering, download og installer

➋ Vælg "Download og installer"

Softwareopdatering, seneste version Softwareopdatering, seneste version

➌ Opdater din software til den nyeste version

TIPS

Har du problemer med en bestemt app?

Gå til appen, og tryk på "ⓘ". Vælg "Appdetaljer i butik", og klik på knappen "Opdater" for at installere den seneste version.

Appdetaljer i butik, seneste version Appdetaljer i butik, seneste version

At genstarte din telefon er en enkel måde at rydde op i enhver ubrugt app, der kører i baggrunden, og fremskynde tingene.

Genstart din telefon automatisk med jævne mellemrum med "Automatisk genstart". Se, hvordan du sætter det op, nedenfor.

batteri- og enhedspleje batteri- og enhedspleje

➊ Gå til "Indstillinger", og tryk på "Batteri- og enhedspleje"

enhedspleje, automatisering enhedspleje, automatisering

➋ Tryk på menuen med tre prikker øverst til højre, og klik på "Automatisering"

automatisk genstart på fastlagte tidspunkter automatisk genstart på fastlagte tidspunkter

➌ Tryk på "Auto-genstart på indstillede tidspunkter"

indstil tidspunkt for automatisk genstart indstil tidspunkt for automatisk genstart

➍ Vælg genstartsdagen under "Planlæg", og gå til "Tid" for at indstille tidspunktet for den automatiske genstart for at fuldføre opsætningen