Sådan indstilles Generativ baggrund på Galaxy-enheder

Generativ baggrund er en interaktiv platform til udvikling af en personlig baggrund til startskærme og låseskærme. Brugere kan vælge og indstille deres foretrukne baggrunde og låseskærm fra en række kategorier og prompts, der leveres af AI.

Eksempel på en baggrund, der er genereret ved hjælp af AI
Vælg ikonet Baggrund og stil Vælg ikonet Baggrund og stil

Trin 1. Tryk længe på et tomt område på din startskærm > Tryk på ikonet Baggrund og stil.

Startskærm for Baggrund og stil Startskærm for Baggrund og stil

Trin 2. Vælg Skift baggrund.

Skærm for baggrundskategori Skærm for baggrundskategori

Trin 3. Vælg Generativ under sektionen Kreativ.

Skærm for generativ baggrundskategori Skærm for generativ baggrundskategori

Trin 4. Vælg skabelon eller kategori for generativ baggrund.

Promptmuligheder for Generativ baggrundGenerative tapet prompt muligheder Promptmuligheder for Generativ baggrundGenerative tapet prompt muligheder

Trin 5. Vælg prompt (hvid tekst) > Generer baggrund.

Popup-vindue for at vælge, hvor billedet skal anvendes Popup-vindue for at vælge, hvor billedet skal anvendes

Trin 6. Vælg et af de genererede billeder > Vælg, hvor billedet skal anvendes > Tryk på Næste.

Skærm til at kontrollere, hvordan baggrundsbilledet vises Skærm til at kontrollere, hvordan baggrundsbilledet vises

Trin 7. Tryk på Udført.