Hvordan kan jeg forhindre mikrovibrationer?

Generelt opstår mikrovibrationer, når du bruger en adapter, der ikke er jordforbundet. Det samme fænomen kan forekomme i gamle bygninger, der ikke var jordforbundet, da de blev bygget. Mikrovibrationer er harmløse, men det anbefales at bruge en jordforbundet oplader, hvis du oplever ubehag.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tjek den AC-adapter, du bruger

Jordforbindelse refererer til den beskyttende foranstaltning til at ændre retningen af den elektriske strøm for at sikre forbrugernes sikkerhed. Som det ses på billedet nedenfor, har en jordforbundet adapter en jordingsstift på toppen og bunden af stikkontakten. Hvis du bruger en stikkontakt, der ikke har en jordingsstift, kan du opleve mikrovibrationer, afhængigt af dine miljøfaktorer.

Ikke-jordforbundet stikkontakt Ikke-jordforbundet stikkontakt

Ikke-jordforbundet stikkontakt

Jordforbundet stikkontakt Jordforbundet stikkontakt

Jordforbundet stikkontakt

Prøv at bruge en jordforbundet oplader

Ved at bruge en jordforbundet oplader kan du nemt blokere mikrovibrationer. Som det ses på billedet nedenfor, er en jordforbundet oplader og en ikke-jordforbundet oplader fysisk forskellige. Kontroller, hvilken type oplader du bruger, og prøv om nødvendigt at bruge en jordforbundet oplader. Du kan købe en jordforbundet oplader hos dit nærmeste servicecenter.

2-benet ikke-jordforbundet oplader 2-benet ikke-jordforbundet oplader

2-benet ikke-jordforbundet oplader

3-benet ikke-jordforbundet oplader 3-benet ikke-jordforbundet oplader

3-benet ikke-jordforbundet oplader

Bemærk:

• Af hensyn til forbruger- og produktsikkerheden er metalkomponenter isoleret med en oxidbelægning. Mikrovibrationer, der kan føles som en strøm af elektrisk strøm, kan forekomme i produkter med oxidbelægning, især under opladning. Dette er ikke en defekt og er et almindeligt fænomen, der opstår i produkter med metalkomponenter.
  •  Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.