Spørgsmål om ONE UI 4.0

ONE UI 4.0 leverer en række innovative ændringer til din Samsung Galaxy-telefon. Har du spørgsmål vedrørende den opdaterede grænseflade? Følg vejledningen nedenfor for at få en mere bekvem og behagelig brugeroplevelse.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

ONE UI 4.0 – Nye privatlivsfunktioner
ONE UI 4.0 – Opdateret brugergrænseflade

Ofte stillede spørgsmål om ONE UI 4.0

Svar Nogle af meddelelsesmenuerne er blevet ændret for brugerens bekvemmelighed. Eksisterende Forgrundssynkroniseringer, Generelle meddelelser og Nye meddelelser kan indstilles fra Meddelelseskategorier.

Meddelelsesindstilinger Meddelelsesindstilinger

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Meddelelser.

Fra Beskeder skal du trykke på Meddelelseskategorier Fra Beskeder skal du trykke på Meddelelseskategorier

Trin 2. Gå til Beskeder, og tryk på Meddelelseskategorier.

Indstil de ønskede indstillinger for Meddelelseskategorier Indstil de ønskede indstillinger for Meddelelseskategorier

Trin 3. Indstil som ønsket.

Svar Dette ikon vises under et opkald, når Telefon-appen har adgang til mikrofonen. Det grønne ikon er ikke en funktion, der kan interageres med.

Det grønne ikon vises under et opkald, når der er adgang til mikrofonen.

For at tilbagekalde adgangen skal du gå til Indstillinger, gå til Beskyttelse og angive tilladelser efter behov.

Indstil tilladelser efter behov fra Privatindstillinger
Slå vinduet med mikrofon-/kameraadgang til, når jeg foretager et opkald

Svar Fra Android 12 OS kan brugere slå disse funktioner til eller fra for at beskytte deres privatliv. Gå til Indstillinger, gå til Beskyttelse og angiv tilladelser efter behov.

Indstil tilladelser efter behov fra Privatindstillinger

Svar Hvis du deaktiverer Always On display i Meddelelser under menuen Låseskærm eller deaktiverer funktionen Vis på Always On display, vises Always On-display-meddelelser ikke. Følg vejledningen nedenfor for at aktivere funktionen.

Indstillinger for låseskærm Indstillinger for låseskærm

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Låseskærm.

Vælg indstillinger for meddelelser på låseskærmen Vælg indstillinger for meddelelser på låseskærmen

Trin 2. Vælg Meddelelser.

Aktiver meddelelser i indstillinger for Always On-display Aktiver meddelelser i indstillinger for Always On-display

Trin 3. Aktiver Meddelelser og Always On display.

Svar Fra Android 12 OS er tilladelserne opdelt i Placering og Nøjagtig placering. Følg instruktionerne nedenfor for at aktivere Placering eller Nøjagtig placering.

Apps-indstillinger Apps-indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Apps.

Vælg Apptilladelser Vælg Apptilladelser

Trin 2. Vælg den app, du vil aktivere placering for, og tryk på Tilladelser.

Aktiver Brug nøjagtig placering Aktiver Brug nøjagtig placering

Trin 3. Aktiver Brug præcis placering.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.