Sådan genstartes en frosset Galaxy-enhed

Hvis din skærm fryser, eller din enhed ikke reagerer under brug, kan du genstarte den ved at holde både sideknappen og Lydstyrke ned-knappen nede samtidigt. Hvis problemet fortsætter efter genstart af enheden, kan du prøve at følge nedenstående trin.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Frigør hukommelse og lagerplads

Din enhed kan fryse eller lade være med at reagere på grund af utilstrækkelig RAM og Lagring. Hvis dette er tilfældet, kan du prøve følgende trin.

Tjek først din enheds RAM og Lagring.

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Batteri- og enhedspleje.
  Trin 2.
Tjek den resterende lagerplads ved at vælge Lagring og hukommelsesplads ved at vælge RAM.

Tjek resterende lager- og hukommelsesplads

Hvis der ikke er tilstrækkelig plads på din enhed, kan du rydde cachen ved at optimere din enhed. Optimering lukker apps, der kører i baggrunden, styrer unormalt batteriforbrug og scanner for nedbrudte apps og malware. Følg nedenstående trin for at optimere din enhed.

Batteri- og enhedspleje  Batteri- og enhedspleje

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Batteri- og enhedspleje.

Enhedspleje, Optimer nu  Enhedspleje, Optimer nu

Trin 2. Tryk på Optimer nu.

Tryk på Udført for at afslutte optimeringen Tryk på Udført for at afslutte optimeringen

Trin 3. Når den er optimeret, skal du trykke på Udført for at afslutte den.

Tredjepartsapps kan være årsagen til, at din enhed ikke reagerer. Da alle tredjepartsapps er deaktiveret i Sikker tilstand, kan du kontrollere, om en tredjepartsapp er årsagen til, at din enhed bliver ved med at fryse. Aktiver først Sikker tilstand for at se, om din telefon ikke reagerer. Hvis din enhed ikke fryser i Sikker tilstand, betyder det, at en tredjepartsapp er årsagen til de problemer, du oplever.

Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede  Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede

Trin 1. Tryk og hold Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede.

Vælg Sluk. Vælg Sluk.

Trin 2. Vælg Sluk.

Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede  Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede

Trin 3. Når skærmen er slukket, skal du trykke på og holde Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede på samme tid.

Slip sideknappen, mens du holder Lydstyrke ned-knappen nede  Slip sideknappen, mens du holder Lydstyrke ned-knappen nede

Trin 4. Når Samsung-logoet vises på skærmen, skal du slippe sideknappen, mens du holder Lydstyrke ned-knappen nede.

Opdater i fejlsikret tilstand  Opdater i fejlsikret tilstand

Trin 5. Når Sikker tilstand vises i nederste venstre hjørne af skærmen, skal du slippe knappen.

Hvis din enhed ikke længere reagerer, skal du identificere apps, som du har downloadet for nylig, og fjerne dem i Sikker tilstand. Følg nedenstående trin.

Apps Apps

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Apps.

Identificer nylige eller ukendte apps  Identificer nylige eller ukendte apps

Trin 2. Identificer eventuelle apps, som du for nylig har downloadet eller ikke genkender.

Afinstaller app  Afinstaller app

Trin 3. Vælg Afinstaller.

Tryk på OK for at afinstallere  Tryk på OK for at afinstallere

Trin 4. Tryk på OK.

Du kan skifte fra Sikker tilstand til normal tilstand ved at følge nedenstående trin.

Trin 1. Tryk og hold Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede på samme tid.
Trin 2.
Vælg Genstart.

Skift fra fejlsikret tilstand til normal tilstand

Hvis din skærm bliver ved med at fryse, eller du fortsat oplever problemer med din enhed, kan du prøve at udføre en Nulstill til fabriksstandard. En Nulstill til fabriksstandard vil gendanne din enhed til dens oprindelige indstillinger og vil fuldstændig slette alle dine data.

Generel administration Generel administration

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Generel administration.

Vælg Nulstil  Vælg Nulstil

Trin 2. Vælg Nulstil.

Vælg Nulstil til fabriksindstillingerne  Vælg Nulstil til fabriksindstillingerne

Trin 3. Vælg Nulstill til fabriksstandard.

Nulstil telefon  Nulstil telefon

Trin 4. Tryk på Nulstil.

Slet alt, Nulstil til fabriksindstillingerne  Slet alt, Nulstil til fabriksindstillingerne

Trin 5. Tryk på Slet alt.

Indtast adgangskode til bekræftelse  Indtast adgangskode til bekræftelse

Trin 6. Indtast din adgangskode, og følg instruktionerne på skærmen.

Bemærk:

• Før du udfører en Nulstill til fabriksstandard, skal du sørge for, at du har sikkerhedskopieret din enheds data. Data slettet under en Nulstill til fabriksstandard kan ikke gendannes.

Bemærk:

• Hvis du fulgte ovenstående trin, men problemet fortsætter, kan din enhed være fysisk beskadiget. Tjek supportcenteret for at få relevante oplysninger.
  • Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.
  • Lydstyrke- og sideknappens placering kan variere afhængigt af enhedsmodellen.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.