Google Drev - Sådan sikkerhedskopierer du data på din Samsung Galaxy-telefon
Sikkerhedskopiering af din Samsung Galaxy til Google Drev hjælper med at holde dine personlige data sikre. Ved regelmæssigt at sikkerhedskopiere dine data kan du nemt gendanne dine oplysninger, hvis du nulstiller din telefon eller opsætter en ny Galaxy-enhed.
Bemærk: Menunavne, indstillinger og skærmlayout kan variere afhængigt af modellen og softwareversionen.
Regelmæssig sikkerhedskopiering af dine data hjælper med at beskytte vigtige oplysninger, hvis din telefon nulstilles, mistes eller erstattes med en ny enhed.
Bemærk:
- Apps, billeder og videoer, SMS- og MMS-beskeder, opkaldshistorik, enhedsindstillinger og Google-kontodata kan sikkerhedskopieres.
- Din enhed sikkerhedskopierer automatisk dine data via en Wi-Fi-forbindelse, når den er tilsluttet en oplader og har været ubrugt i mindst 2 timer.
- Hvis din enhed ikke bruges i 57 dage i træk, slettes dine sikkerhedskopieringsdata, der er gemt i Google Drev (undtagen elementer, der er sikkerhedskopieret til Google Fotos), automatisk.
- Sikkerhedskopier til Google Drev bruger den lagerplads, der er tilgængelig på din Google-konto. Hvis du overskrider din tilgængelige lagerplads, skal du muligvis købe et abonnement for at få yderligere lagerplads.
Hvis du nulstiller din telefon til fabriksindstillingerne eller konfigurerer en ny Galaxy-enhed, kan du gendanne data, der tidligere er blevet sikkerhedskopieret til Google Drev.
Bemærk: Sikkerhedskopier, der er oprettet på en nyere Android™-version, kan ikke gendannes på en enhed, der kører en ældre Android-version.
Bemærk: Trinnene kan variere afhængigt af enhedsmodel, region og softwareversion.
Tak for din feedback
Besvar venligst alle spørgsmål.