Sådan installerer, fjerner og formaterer du hukommelseskortet på din Galaxy-smartphone

Tag lige så mange billeder, og gem lige så mange oplysninger, som du har lyst til, ved at installere et hukommelseskort. Gennem et par enkle trin behøver du ikke længere at bekymre dig om pladsproblemer på din Galaxy-smartphone.

Du får brug for den udstødningsnål, der følger med din Galaxy-smartphone for at åbne indlægshylden.

Udstødningsnål

Indsæt hukommelseskortetKlik for at Vise

Nogle hukommelseskort er muligvis ikke fuldt ud kompatible med din enhed. Sørg for at bruge et kompatibelt kort for at undgå skader.

1 Indsæt udstødningsnålen lodret i hullet for at frigive indlægshylden.
2 Træk indlægshylden forsigtigt ud af åbningen.
3 Læg et hukommelseskort på indlægshylden, med de guldfarvede kontakter vendt nedad, så det svarer til formen på indlægshylden.
4 Tryk forsigtigt hukommelseskortet ned i indlægshylden for at fastgøre det.
5 Sæt indlægshylden tilbage i åbningen.
Indsæt indlægshylde

Når du har indsat hukommelseskortet i enheden, vises filmappen i Mine filer, SD-kort.

Bemærk: Kortindlægshyldens placering er forskellig for de forskellige Galaxy-smartphonemodeller.

Fjern hukommelseskortetKlik for at Vise

Før hukommelseskortet fjernes, skal du først deaktivere det.

1 I Indstillinger skal du trykke på "Enhedsvedligeholdelse" eller "Enhedspleje".
I Indstillinger skal du trykke på Enhedsvedligeholdelse
2 Tryk på "Lagring".
Tryk på lagring
3 Tryk på "Mere" og vælg "Lagerindstillinger".
Tryk på Mere, og vælg Lagerindstillinger
4 Tryk på "SD-kort" og derefter på "Deaktiver".
Tryk på SD-kort og derefter Deaktiver

Derefter:

5 Indsæt udstødningsnålen lodret i åbningen på indlægshylden for at frigøre hylden.
6 Træk indlægshylden forsigtigt ud af åbningen.
7 Fjern hukommelseskortet.
8 Sæt indlægshylden tilbage i åbningen.

Bemærk: Fjern ikke hukommelseskortet, mens enheden overfører.

Formater hukommelseskortetKlik for at Vise

Før du formaterer hukommelseskortet, skal du huske at lave sikkerhedskopier af alle de vigtige data, der er gemt på hukommelseskortet.

1

I Indstillinger skal du trykke på "Enhedsvedligeholdelse" eller "Enhedspleje".

I Indstillinger skal du trykke på Enhedsvedligeholdelse
2 Tryk på "Lagring".
Tryk på lagring
3 Tryk på "Mere" og vælg "Lagerindstillinger".
Tryk på Mere, og vælg Lagerindstillinger
4 Tryk på "SD-kort" og derefter på "Formater".
Tryk på SD-kort og derefter Formater

Bemærk: Et hukommelseskort, der er formateret på en computer, er muligvis ikke kompatibelt med enheden.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00