Sådan installerer, fjerner og formaterer du hukommelseskortet på din Galaxy-smartphone

Tag lige så mange billeder, og gem lige så mange oplysninger, som du har lyst til, ved at installere et hukommelseskort. Gennem et par enkle trin behøver du ikke længere at bekymre dig om pladsproblemer på din Galaxy-smartphone.

Du får brug for den udstødningsnål, der følger med din Galaxy-smartphone for at åbne indlægshylden.

Udstødningsnål

Nogle hukommelseskort er muligvis ikke fuldt ud kompatible med din enhed. Sørg for at bruge et kompatibelt kort for at undgå skader.

1 Indsæt udstødningsnålen lodret i hullet for at frigive indlægshylden.
2 Træk indlægshylden forsigtigt ud af åbningen.
3 Læg et hukommelseskort på indlægshylden, med de guldfarvede kontakter vendt nedad, så det svarer til formen på indlægshylden.
4 Tryk forsigtigt hukommelseskortet ned i indlægshylden for at fastgøre det.
5 Sæt indlægshylden tilbage i åbningen.
Indsæt indlægshylde

Når du har indsat hukommelseskortet i enheden, vises filmappen i Mine filer, SD-kort.

Bemærk: Kortindlægshyldens placering er forskellig for de forskellige Galaxy-smartphonemodeller.

Før hukommelseskortet fjernes, skal du først deaktivere det.

1 I Indstillinger skal du trykke på "Enhedsvedligeholdelse" eller "Enhedspleje".
I Indstillinger skal du trykke på Enhedsvedligeholdelse
2 Tryk på "Lagring".
Tryk på lagring
3 Tryk på "Mere" og vælg "Lagerindstillinger".
Tryk på Mere, og vælg Lagerindstillinger
4 Tryk på "SD-kort" og derefter på "Deaktiver".
Tryk på SD-kort og derefter Deaktiver

Derefter:

5 Indsæt udstødningsnålen lodret i åbningen på indlægshylden for at frigøre hylden.
6 Træk indlægshylden forsigtigt ud af åbningen.
7 Fjern hukommelseskortet.
8 Sæt indlægshylden tilbage i åbningen.

Bemærk: Fjern ikke hukommelseskortet, mens enheden overfører.

Før du formaterer hukommelseskortet, skal du huske at lave sikkerhedskopier af alle de vigtige data, der er gemt på hukommelseskortet.

1

I Indstillinger skal du trykke på "Enhedsvedligeholdelse" eller "Enhedspleje".

I Indstillinger skal du trykke på Enhedsvedligeholdelse
2 Tryk på "Lagring".
Tryk på lagring
3 Tryk på "Mere" og vælg "Lagerindstillinger".
Tryk på Mere, og vælg Lagerindstillinger
4 Tryk på "SD-kort" og derefter på "Formater".
Tryk på SD-kort og derefter Formater

Bemærk: Et hukommelseskort, der er formateret på en computer, er muligvis ikke kompatibelt med enheden.