Sådan udfører du en fabriksnulstilling på din Samsung Galaxy-enhed

Sidst opdateret: : 3 sep. 2026

En fabriksnulstilling af din telefon gendanner den til fabriksindstillingerne og sletter alle personlige data, der er gemt på enheden. Før du begynder, skal du sørge for at sikkerhedskopiere vigtige data, herunder dine billeder, videoer og dokumenter.

Samsung Galaxy-telefonskærm med et nulstillingsikon ovenpå.

Bemærk: Menu-navne, indstillinger og skærmlayout kan variere afhængigt af modellen og softwareversionen.

En nulstilling til fabriksindstillinger gendanner telefonens fabriksindstillinger og fjerner alle personlige data. Følg trinnene nedenfor for at udføre en nulstilling til fabriksindstillinger.

Bemærk: Hvis der er logget ind på en Samsung-konto på enheden, skal du indtaste adgangskoden til Samsung-kontoen for at fuldføre nulstillingsprocessen.

Indstillinger-menuen med indstillingen Generel administration fremhævet. Indstillinger-menuen med indstillingen Generel administration fremhævet.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Generel administration.

Menuen Generel administration med indstillingen Nulstil fremhævet. Menuen Generel administration med indstillingen Nulstil fremhævet.

Trin 2. Tryk på Nulstil.

Nulstil-skærm med indstillingen Fabriksdatanulstilling fremhævet. Nulstil-skærm med indstillingen Fabriksdatanulstilling fremhævet.

Trin 3. Tryk på Fabriksdatanulstilling.

Fabriksdatanulstilling-skærm med knappen Nulstil fremhævet. Fabriksdatanulstilling-skærm med knappen Nulstil fremhævet.

Trin 4. Tryk på Nulstil.

Nulstil-skærm med knappen Slet alt fremhævet. Nulstil-skærm med knappen Slet alt fremhævet.

Trin 5. Tryk på Slet alt.

Samsung-kontoskærm med et par adgangskoder i indtastningsfeltet. Samsung-kontoskærm med et par adgangskoder i indtastningsfeltet.

Trin 6. Indtast adgangskoden til din Samsung-konto for at fuldføre nulstillingen.

Hvad er Google FRP?

Google Factory Reset Protection (FRP) er en sikkerhedsfunktion, der er designet til at beskytte din enhed, hvis den mistes eller bliver stjålet.

Når en Google-konto er blevet registreret på en enhed, kan FRP kræve kontobekræftelse efter en fabriksnulstilling, før enheden kan bruges igen.

Denne funktion er inkluderet på Android-enheder, der kører Android 5.1 (Lollipop) og nyere, som en del af Googles sikkerhedspolitik.

Hvornår aktiveres FRP?

FRP udløses, når enheden nulstilles ved hjælp af andre metoder end indstillingen Nulstilling af fabriksdata i Indstillinger.

Når enheden genstarter, kan du blive bedt om at bekræfte den Google-konto, der tidligere var registreret på enheden, før opsætningen kan fortsætte.

På enheder med Android 9 og nyere kan du muligvis også bekræfte ejerskabet ved hjælp af den tidligere konfigurerede skærmlåsemetode, f.eks. et mønster, en pinkode eller en adgangskode.

Bemærk: Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Google-konto eller ikke kan fuldføre bekræftelsen af din Google-konto efter en nulstilling, skal du besøge et Samsung-servicecenter for at få hjælp.

Tak for din feedback