Sådan oplader du Galaxy Watch5 hurtigere

Mens du opdager alle de spændende funktioner, der følger med dit Galaxy Watch5, har du måske for travlt med at have det sjovt til at huske at holde dit batteri opladet. Heldigvis er det en leg at oplade Galaxy Watch5, og nu er der en måde at gøre det endnu hurtigere på. Læs nedenfor for at lære, hvordan du holder dit nye Galaxy Watch 5 i topform og klar til brug til enhver tid.

Visning af et Samsung Watch5 der lader.

Skræddersyet til at give dig den bedste opladningsoplevelse, Galaxy Watch5 kommer med et opdateret USB-C-kabel til at understøtte brugen af den dedikerede opladningsplade og PD-opladeren (5V/2A) sammen.

Ved opladning i 30 minutter oplader Watch5 45%, og Watch5 Pro oplader 35%.

Visnings af Galaxy Watch5 hurtigopladningspladen.

Bemærk: Samsung anbefaler ikke at bruge tredjeparts- eller ikke-Samsung-certificeret tilbehør. Brug af ucertificeret eller forfalsket tilbehør kan gøre din garanti ugyldig og forårsage skade. For at undgå at hindre opladningen af din enhed og forårsage batteriproblemer, skal du sørge for at bruge autentiske Samsung-opladere og kabler købt fra vores Samsung Experience Stores eller autoriserede forhandlere.

Der er nogle tilfælde, hvor hurtigere opladning ikke virker:

• Når du bruger en universel trådløs opladningsplade, der ikke understøtter hurtigopladning – f.eks. EP-P5400, P6300, osv.
  • Når du bruger den tidligere models Watch-opladningsplade – f.eks. EP-OR500, EP-OR825​.
  • Når du bruger batteridelingsfunktionen på en smartphone.
  • Når du bruger en OR900 PAD med en oplader, der ikke understøtter PD​ – f.eks. AFC, QC oplader, bærbar batteripakke, PD ikke-understøttet USB-port osv

Opladningstiden varierer afhængigt af område, indstillinger og miljøfaktorer. de faktiske resultater vil variere.