Galaxy S23 Ultra vs. Galaxy S22 Ultra

Hvis du er Galaxy-fan, er du kommet til det rigtige sted. Galaxy S23 og Galaxy S22 modellerne er spækket med fantastiske funktioner. Galaxy S23 Ultra har et 200-megapixel kamera til endnu smukkere og mere detaljerede billeder. Brug den til at tage skarpe billeder og videoer, selv efter mørkets frembrud. Den nye avancerede kamerasensor tilpasser sig dårlige lysforhold og kan reducere støj. Kameralinsen sikrer klare billeder ved at reducere flare.

Galaxy S23 Ultra er også den første Galaxy-smartphone, der inkorporerer den nye Snapdragon® 8 Gen 2 til Galaxy-processor. Dette giver dig altid overlegen hastighed og imponerende ydeevne.

Sammenlign nemt de vigtigste specifikationer* for Galaxy S23 Ultra og Galaxy S22 Ultra nedenfor.

Vælg et emne og hop til den tilsvarende kategori.

Bemærk: For optimal visning af tabellerne skal du bruge din smartphone i portrættilstand.

Design

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Design

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Dimensioner (LxBxH)

163,4 x 78,1 x 8,9 mm

163,3 x 77,9 x 8,9 mm

Vægt

233 g

228 g

Tilgængelige farver

Cream, Green, Lavender, Phantom Black

Eksklusivt på Samsung Online Shop:

Graphite, Lime, Red, Sky Blue

Burgundy, Green, Phantom Black, Phantom White

Display

Bæredygtighed: For første gang er Galaxy S23-serien fremstillet med Corning Gorilla® Glass Victus® 2. Den består i gennemsnit af 22 % genbrugsmateriale. Derudover kommer hver Galaxy S23 smartphone i moderne ydre emballage lavet af 100 % genbrugspapir.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Display

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Skærmstørrelse¹

17.31 cm / 6.8“ (fuld rektangel)

17.30 cm / 6.8“ (fuld rektangel)

Skærmopløsning

3.088 x 1.440 (Quad HD+)

3.088 x 1.440 Pixel (Quad HD+)

Skærmtype

Infinity-O, Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O, Dynamic AMOLED 2X

Materiale

Gorilla® Glass Victus® 2

Gorilla® Glass Victus+

Pixeltæthed

500 ppi

500 ppi

Kamera

Sammenlignet med Galaxy S22 Ultra er opløsningen af vidvinkelkameraet næsten fordoblet til 200 MP for krystalklare billeder. Du kan zoome tættere ind og beskære dine billeder for at opdage nye perspektiver.

Den intelligente pixelsensor tilpasser sig ugunstige lysforhold takket være Nightography, og kameralinsen reducerer vildfarent lys for klarere billeder.

Andre højdepunkter ved K17-kameraet:

• Object-aware engine
  • Stereo dybdekort (for bedre objektdetaljer i portrætbilleder)
  • ISP algoritme (billedsignalbehandlingsalgoritme)

Den avancerede objektbaserede AI analyserer individuelle billeddetaljer. Dette gør selv fine ansigtstræk synlige.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Kamera

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Frontkamera

12 MP Selfie-kamera

40 MP Selfie-kamera

Bagkamera og zoom

200 MP vidvinkelkamera

12 MP ultrabredt kamera

10 MP telefotokamera

100X Space Zoom

108 MP vidvinkelkamera

12 MP ultrabredt kamera

10 MP telefotokamera

Lagring og processor

Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy8 er den nye processor til Galaxy S23-modellerne. Den har en nydesignet CPU-mikroarkitektur og kan tilbyde følgende ydeevneforbedringer:

• CPU (hovedprocessor) op til 34 %.
  • GPU (graikprocessor) op til 4 %.
  • NPU (AI-processor) op til 49 %.

For forbedret kraft og ydeevne, mens du spiller og i dine apps.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Speicher & Prozessor

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Hukommelse

8 GB / 12 GB / 12 GB (model relateret)

8 GB / 12 GB / 12 GB (model relateret)

Hukommelsesplads²

256 GB / 512 GB / 1 TB

(Afhænger af model)

128 GB / 256 GB / 512 GB

(Afhænger af model)

Hukommelsesudvidelse

Ingen hukommelsesudvidelse mulig

Processor

1x 3,36 GHz + 4x 2,8 GHz + 3x 2,0 GHz, 4nm 64-bit Octa-Core,

Snapdragon® 8 Gen 2 til Galaxy

(SM8550)

1x 2,8 GHz + 3x 2,5 GHz + 4x 1,8 GHz,

Octa-Core,

Exynos2200 (S5E9925)

Batteri og opladning

Galaxy S23 Ultras 5000 mAh batteri giver følgende batteridriftstider:

• Op til 49 timers taletid (4G).
  • Op til 25 timers internetbrug (4G).
  • Op til 25 timers internetbrug (WLAN).
  • Op til 99 timers musikafspilning.
  • Op til 26 timers videoafspilning.

Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugervaner og andre faktorer.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Akku & Laden

Galaxy S23 Ultra
(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Batteri

5.000 mAh, indbygget

4.700 mAh, indbygget

Opladningsport

USB 3.2 (Type-C)

USB 3.2 (Type-C)

Induktiv opladning

Induktiv opladning (15 W)

Induktiv opladning (15 W)

Hurtigopladning

Hurtigopladning ³ (45 W)

Hurtigopladning ³ (45 W)

Software og Netværk

For at sikre en lang levetid for Galaxy S23-serien leveres der op til fire års One UI- og Android OS-opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Software & Netzwerk

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Operativsystem (f.eks. works)

Android 13.0 (One UI 5.1)

Android 12.0 (One UI 4.1)

SIM-kort (type)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Dual SIM (SIM 1 + SIM 2 eller SIM 1 + eSIM)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Dual SIM⁴ (SIM 1 + SIM 2 eller SIM 1 + eSIM)

WLAN

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz), Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz), Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz), Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz), Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

NFC

Ja

Ja

5G

Ja

Ja

Funktioner

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Features

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Særlige funktioner

Vision Booster, Expert RAW, S Pen (med bluetooth), Kamera KI (optimeret Nightography),

Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy, 120 Hz display,

IP certificering: IP68**

Nightography, Expert RAW⁶, S Pen (med Bluetooth), 120 Hz display,

IP certificering: IP68**

Leveringsomfang

Datakabel (USB Type-C til Type-C, 3A-kabel), plug-in stationsværktøj, hurtigstartguide, S Pen.

Bemærk: Ingen beskyttende folie påsat skærmen.

Datakabel (USB Type-C til Type-C, 3A-kabel), plug-in stationsværktøj, hurtigstartguide.

Bemærk: Ingen beskyttende folie påsat skærmen.

Du kan finde flere tekniske funktioner på produktsiden for den specifikke smartphonemodel. Vælg en af følgende knapper.

1 Display diagonal målt i det fulde rektangel og uden hensyntagen til de afrundede hjørner. Det tilgængelige skærmareal er yderligere reduceret af frontkameraets areal.

2 Den tilgængelige lagerplads er mindre end den angivne lagerplads på grund af den lagerkapacitet, der bruges af operativsystemet og den software, der kræves for at bruge enheden.

3 Kun tilgængelig med den medfølgende eller valgfri Samsung-hurtigoplader (modelspecifik). Værdier kan variere afhængigt af opladningsniveau, telefonindstillinger, miljøforhold og brugeradfærd.

4 Selv ved brug af to SIM-kort, bruges mobildata udelukkende via ét SIM-kort. Begge konti bruger derfor kun det indstillede SIM-kort til databrug.

5 Den dynamiske AMOLED-skærm på Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23 er blevet certificeret af VDE Germany for 100 % mobil farvevolumen i DCI-P3-farverummet. Det betyder, at indholdet på displayet ikke ser udvasket ud og vises i levende farver uanset forskellige lysstyrkeniveauer. Displayet opnår en lysstyrke på op til 1.750 nits og justerer kontrasten mellem mørke og lyse områder af digitalt indhold for at opnå en strålende billedkvalitet med et kontrastforhold på 3.000.000:1.

6 Expert RAW-tilstand tager klare og detaljerede fotos i RAW-format i høj opløsning. Dette kræver separat download af Expert RAW-appen til kompatible Galaxy-smartphones, som er tilgængelig gratis i Galaxy Store.

7 Kameraets AI bestemmer, hvilke indstillinger der sikrer lyse, klare billeder. Takket være Nightography kan dette tilføje dybde og detaljer til dine billeder og videoer selv om natten.

8 Den nye Snapdragon-processor kan levere en fantastisk spiloplevelse takket være smart processorkraft og masser af batterilevetid. Det sikrer hurtig og jævn handling i næsten enhver situation.

* Alle specifikationer og beskrivelser på denne side kan afvige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser for produktet. Samsung forbeholder sig retten til at ændre dette dokument og de produkter, der er beskrevet i det, til enhver tid og uanset årsag. Al funktionalitet, egenskaber, specifikationer, brugergrænseflader og anden produktinformation i dette dokument, inklusive men ikke begrænset til produktfordele, design, pris, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og produktkarakteristika kan til enhver tid ændres uden varsel. Leveringsomfang kan variere afhængigt af model.

** Beskyttelse under kontinuerlig nedsænkning ved 1,5 m vanddybde i 30 minutter og kun i klart vand. Ingen beskyttelse i saltvand og andre væsker, især sæbevand, alkohol og/eller opvarmet væske. SIM-kort/hukommelseskortholderen skal altid flugte helt med enheden, så der ikke kan trænge vand igennem den.

Der tages forbehold for fejl og ændringer - Alle oplysninger uden garanti, status: 02/2023.