Sådan bruges Galaxy Watch

Galaxy Watch er designet til at håndtere næsten alt fra at tilføje apps, sende e-mails, oprette forbindelse til Spotify eller synkronisere med din smartphone, for at sikre, at din dag forløber glat. Her er et par måder at konfigurere dit Galaxy Watch på, så du kan nyde alt, hvad det har at tilbyde med det samme.

Visning af en stak Galaxy Watches i forskellige farver.

Når du har forbundet dit Galaxy Watch til din smartphone, kan du begynde at nyde flere funktioner.

Bemærk: Synkronisering af dit ur med en smartphone indstiller automatisk dato og tid. Du kan kun indstille dato og tid manuelt, hvis dit ur og din smartphone ikke er parret.

Følg disse trin for at indstille dato og tid manuelt:

Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Indstillinger fremhævet. Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Indstillinger fremhævet.

Trin 1. Åbn hovedskærmen, og tryk på ikonet Indstillinger.

Visning af skærmen Indstillinger med ”Generelt” fremhævet. Visning af skærmen Indstillinger med ”Generelt” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Generelt”.

Visning af skærmen Generelt med ”Dato og tid” fremhævet. Visning af skærmen Generelt med ”Dato og tid” fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”Dato og tid”.

Visning af skærmen Dato og tid med "Angiv dato" fremhævet. Visning af skærmen Dato og tid med "Angiv dato" fremhævet.

Trin 4. Tryk på ”Angiv dato”.

Visning af skærmen ”Angiv dato” med knappen ”Udført” fremhævet. Visning af skærmen ”Angiv dato” med knappen ”Udført” fremhævet.

Trin 5. Juster ved at trykke på dagen, måneden og året, og tryk derefter på "Udført".

Visning af skærmen Dato og tid med ”Angiv tid” fremhævet. Visning af skærmen Dato og tid med ”Angiv tid” fremhævet.

Trin 6. Tryk på ”Angiv tid”.

Visning af skærmen "Angiv tid” med knappen ”Udført” fremhævet. Visning af skærmen "Angiv tid” med knappen ”Udført” fremhævet.

Trin 7. Juster tiden ved at trykke på time- og minutværdierne, og tryk derefter på ”Udført”.

Følg disse trin for manuelt at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk:

Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Indstillinger fremhævet. Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Indstillinger fremhævet.

Trin 1. Stryg op på hovedskærmen, og tryk på ikonet Indstillinger..

Visning af skærmen ”Indstillinger” med ” Forbindelse” fremhævet. Visning af skærmen ”Indstillinger” med ” Forbindelse” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Forbindelser”.

Visning af skærmen Forbindelser med ”Wi-Fi” fremhævet. Visning af skærmen Forbindelser med ”Wi-Fi” fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”Wi-Fi”.

Visning af skærmen "Wi-Fi” med tænd/sluk-knap fremhævet. Visning af skærmen "Wi-Fi” med tænd/sluk-knap fremhævet.

Trin 4. Tryk på skifteknappen til ”Til”.

Visning af skærmen Wi-Fi med eksempel Wi-Fi-netværk fremhævet. Visning af skærmen Wi-Fi med eksempel Wi-Fi-netværk fremhævet.

Trin 5. Rul ned og tryk på det Wi-Fi-netværk, du gerne vil oprette forbindelse til.

Visning af skærmen ”Adgangskode” med knappen ”Tilslut” fremhævet. Visning af skærmen ”Adgangskode” med knappen ”Tilslut” fremhævet.

Trin 6. Indtast Wi-Fi-adgangskoden, og tryk på ”Tilslut”.

Bemærk: Hvis du forbinder dit Galaxy Watch til din smartphone via Bluetooth, deaktiveres Wi-Fi automatisk. Brug Wi-Fi, når det er nødvendigt.

Følg følgende trin, for at tilføje en app dit Galaxy Watch:

Bemærk: Du skal være logget ind på en Google™-konto for at få adgang til Play Store.

Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Play Store fremhævet. Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Play Store fremhævet.

Trin 1. Stryg op på hovedskærmen, og tryk på ikonet Play Store.

Visning af skærmen Play Store med Søg-funktionen fremhævet. Visning af skærmen Play Store med Søg-funktionen fremhævet.

Trin 2. Indtast navnet på den app, du vil downloade, og tryk derefter på søgeknappen på tastaturet.

Visning af skærmen "Apps på din telefon" med "Samsung Internet"-appen fremhævet. Visning af skærmen "Apps på din telefon" med "Samsung Internet"-appen fremhævet.

Trin 3. Tryk på den app, du vil downloade, fra listen over søgeresultater.

Visning af Samsung Internet app-skærmen med "Installer"-knappen fremhævet. Visning af Samsung Internet app-skærmen med "Installer"-knappen fremhævet.

Trin 4. Tryk på ”Installer”.

Visning af Samsung Internet app-skærmen med "Åbn"-knappen fremhævet. Visning af Samsung Internet app-skærmen med "Åbn"-knappen fremhævet.

Trin 5. Når appen er downloadet og installeret, skal du trykke på "Åbn".

Bemærk: For at fungere korrekt kræver nogle apps tilladelser fra dit ur eller installation af en tilknyttet app på din forbundne enhed. Læs vilkårene og betingelserne igennem, og sørg for, at du har aktiveret de korrekte tilladelser og installeret de nødvendige apps på din smartphone, før du downloader apps til din enhed.

Brug følgende trin for at foretage et telefonopkald med dit Galaxy Watch:

Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Telefon fremhævet. Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Telefon fremhævet.

Trin 1. Stryg op på hovedskærmen og tryk på ikonet Telefon.

Visning af opkaldsskærmen med tastatur- og kontaktikonet fremhævet. Visning af opkaldsskærmen med tastatur- og kontaktikonet fremhævet.

Trin 2. Tryk på Tastatur- eller kontaktikonet.

Visning af tastaturskærmen og telefonikonet. Visning af tastaturskærmen og telefonikonet.

Trin 3. Indtast telefonnummeret eller tryk på den kontakt du vil ringe til.

Visning af kontakt-skærmen med Telefon-ikonet fremhævet. Visning af kontakt-skærmen med Telefon-ikonet fremhævet.

Trin 4. Tryk på telefon-ikonet.

Bemærk: For at foretage et opkald skal du have en 4G-forbindelse. Opkald er kun tilgængelige på Galaxy Watch 4G.

Strømbesparende tilstand er nøglen til at øge batterilevetiden på dit Galaxy Watch. Det reducerer skærmens lysstyrke og begrænser applikationer, der kan dræne dit batteri, mens de kører i baggrunden.

Brug følgende trin for at aktivere eller deaktivere strømsparetilstand:

Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Indstillinger fremhævet. Visning af Galaxy Watch- menuen med ikonet Indstillinger fremhævet.

Trin 1. Stryg op på hovedskærmen, og tryk på ikonet Indstillinger.

Visning af indstillingsskærmen med ”Batteri”-ikonet fremhævet. Visning af indstillingsskærmen med ”Batteri”-ikonet fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Batteri”.

Visning af skærmen ”Strømbesparelse” med vippekontakten fremhævet. Visning af skærmen ”Strømbesparelse” med vippekontakten fremhævet.

Trin 3.vippekontakten for at slå strømsparetilstand til eller fra.

Bemærk: Galaxy Watch-funktionerne kan variere fra model til model.