Sådan oplades Galaxy Z Flip korrekt ved hjælp af trådløs oplader

Telefonen med fuld skærm, der foldes sammen, så den passer i din lomme med revolutionerende fleksibel skærm, er udstyret med trådløs opladningsteknologi.

Sammen med denne teknologi er enheden også udstyret med sofistikeret dobbelt-batterisystem, der fungerer som ét, for at oplade telefonen på en intelligent måde.

Den rigtige måde at oplade din Galaxy Z Flip

Før du oplader batteriet trådløst, skal du først folde enheden sammen og placere midten af enhedens bagside midt på den trådløse oplader som vist på nedenstående billede for at sikre, at forbindelsen er god.

Hvis du bruger en stativlignende trådløs oplader sidder Galaxy Z Flip måske ikke ordentligt fast i opladeren, eller de oplader måske ikke korrekt. Brug desuden altid Samsung-godkendte trådløse opladere. Hvis du bruger andre trådløse opladere, oplader batteriet måske ikke ordentligt.

billede af enhed placeret på opladerpude

Undgå, at enheden glider ned fra den trådløse opladerpude

Hvis Galaxy Z Flip ikke placeres midt på den trådløse opladerpude, kan enheden glide ned fra opladeren under opladning. Før du oplader batteriet trådløst, skal du først folde enheden sammen og justere enheden til den korrekte placering, så den trådløse opladningsspiral på bagsiden af Galaxy Z Flip vender ind mod bagsiden af den trådløse oplader, som vist på billedet herunder. Du bedes også kontrollere, at enheden er sikkert monteret på opladeren.

Korrekt måde at bruge trådløs PowerShare

Du kan oplade andre enheder (WPC Qi-godkendte smartphoneprodukter og Samsungs wearable enheder) med batteriet til Galaxy Z Flip, også mens du oplader. For at oplade korrekt må du ikke flytte eller bruge nogen af enhederne under opladning. Den effekt, der oplades til den anden enhed, kan være mindre end den mængde, der deles med den af din Galaxy Z Flip.

Hvis du oplader andre enheder, mens du oplader din Galaxy Z Flip, kan opladningshastigheden aftage, eller enheden oplader måske ikke korrekt, afhængigt af, hvilken type oplader, der bruges. Hastigheden eller effektiviteten af opladningen kan også variere afhængigt af forholdene eller det omgivende miljø, som enheden er i.

PowerShare vil stoppe for at forhindre dræning af Galaxy Z Flips batteri, når batteriets niveau falder til under et bestemt niveau.

Bemærk:

• Afhængigt af, hvilken type tilbehør eller cover, der bruges, fungerer funktionen Trådløs PowerShare måske ikke korrekt.
  • Det anbefales at fjerne eventuelt tilbehør og cover, før denne funktion bruges.
  • Og hvis der er fremmedlegemer, såsom støv eller væske, mellem enheder, kan du prøve igen efter at du har fjernet disse.

Sådan aktiveres Trådløs PowerShare-funktionen til at oplade andre godkendte enheder.

Trin 1. Åbnnotifikationspanelet.

Trin 2. Swipe nedad.

Trin 3. Tryk på Trådløs PowerShare for at aktivere det.

Placer den anden enhed midt på din enhed, så deres bagsider vender mod hinanden.

Enheden har indbygget magnet, og afhængigt af enheden er det forskelligt, hvor den trådløse opladningsspiral sidder. Derfor er det vigtigt at placere begge enheder som vist på billedet herunder af hensyn til problemfri forbindelse. Hvis de to enheder placeres på en anden måde eller en anden retning end det viste, kan enhederne glide på grund af magnetiske kræfter.

enheder, der bruger Trådløs PowerShare

Bemærk:

• Placer den anden enhed midt på Galaxy Z flip, så bagsiderne vender mod hinanden.
  • Bagsiden af Galaxy Z Flip er området uden kameraet og coverskærmen.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00