Kan du høre en lille støj indefra, når du ryster din Galaxy-telefon?

Du undrer dig måske over, hvorfor du hører en lille raslende lyd inde i enheden, når du ryster din Galaxy-telefon. Bare rolig, din telefon er helt ok.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

OIS-funktionen (optisk billedstabilisering) giver muligvis en lille lyd inde i enheden

Inde i Galaxy-mobiltelefonen er der en komponent, der fungerer som OIS (optisk billedstabilisering), der minimerer rystelser, når du tager billeder med kameraet. Hvis denne lille del rystes, mens kameraet ikke betjenes, kan det ramme den indre struktur og give en let raslende lyd.

OIS (optisk billedstabilisering) er en funktion, der registrerer håndrystning og korrigerer linsen ved at flytte linsen i modsat retning af rystelsen. På grund af de forskellige OIS-størrelser (optisk billedstabilisering) for hvert produkt kan lyden være relativt høj afhængigt af produktet. Dette skyldes egenskaberne ved OIS (optisk billedstabilisering), og det er ikke en produktfejl. Lyden påvirker ikke mobiltelefonens funktion og ydeevne.

Ois funktion i galaxy kamera.

Hvad kan OIS (optisk billedstabilisering) gøre?

Samsungs OIS (optisk billedstabilisering) bruger en kombination af hardware og software-behandling, der er avanceret nok til at levere klare og skarpe fotos selv i svagt lys takket være den store sensor på Galaxy S- og Note-serien. Multi-kamerasystemet tilbyder dobbelt OIS (optisk billedstabilisering) til stabile billeder, uanset om du bruger vidvinkel eller telekamera. Så næsten alle tidspunkter på dagen kommer dine fotos ud lige så levende, som du husker øjeblikket.

Bemærk: Tilgængeligheden af denne funktion kan variere efter enhed og model.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.