Sådan finder du telefonnummer, serienummer eller IMEI-nummer

Alle mobile enheder har en unik identitet, der består af et IMEI-nummer, serienummer og modelnummer. Afhængigt af din enhedsmodel er der et par forskellige måder at finde ud af disse oplysninger på.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad er modelnummer, serienummer og IMEI

Et serienummer er et unikt nummer, der er tildelt af producenten (som Samsung) for at hjælpe med at identificere en individuel enhed, f.eks. en telefon, tablet, tv og så videre. For eksempel vil din telefons serienummer være forskellig fra alle andre telefoner, Samsung har lavet. Serienumre gør det lettere for producenterne at organisere og holde styr på deres produkter.

På den anden side bruges en IMEI eller MEID kun til telefoner eller andre kommunikationsenheder. Afhængigt af operatøren har din enhed enten en IMEI eller MEID. Disse to tal adskiller sig fra et serienummer. De bruges på internationalt eller globalt plan, ikke kun af producenter. Begge typer numre kan hjælpe netværksudbydere med at spore en enhed, der er blevet stjålet eller er mistet.

Et modelnummer er et specifikt nummer, der gælder for en række produkter (dvs. Galaxy Note20, Galaxy Z Fold2 osv.). Nummeret vil variere afhængigt af året, hvor produktet blev frigivet, dets farve, operatøren og nogle andre faktorer. Hver model, der falder ind i den kategori (samme farve osv.), har det samme modelnummer.

Trin 1. Naviger til Indstillinger, og tryk derefter på Om telefon.

Trin 2. Oplysninger om dit telefonnummer, IMEI, modelnummer og serienummer vises på skærmen.

Find nummeret gennem indstillingerne.

Bemærk: For enheder med lavere versioner skal du muligvis trykke på Status for at se disse oplysninger.

Afhængigt af din enhed kan dit IMEI, serienummer og modelnummer være udskrevet på bagsiden eller under det aftagelige batteri. For enheder med et aftageligt batteri vil IMEI-nummeret være forskellige steder afhængigt af din model. Det er normalt under batteriet, trykt på telefonen nær bunden af enheden.

Trin 1. Se på bagsiden af din enhed.

Se på bagsiden af din enhed.

Trin 2. IMEI, serienummer og modelnummer er trykt på bagsiden af enheden.

Bemærk: De fleste moderne enheder har ikke et aftageligt batteri. Hvis din enhed ikke har et aftageligt batteri, må du ikke forsøge at fjerne det, da dette kan beskadige enheden og annullere garantien.

Trin 1. Åbn Telefon-appen.

Trin 2. Ring *#06# på tastaturet.

Trin 3. Oplysninger om din enheds IMEI og serienummer vises automatisk på skærmen.

IMEI og serienummer.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.