Hvad er Flextilstanden på Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4?

En af de største fordele ved Samsungs flip-smartphones er, at de giver dig mulighed for at arbejde på flere skærme, så du kan dække alle dine behov med en enkelt enhed. Læs mere om denne funktion nedenfor.

Billede af Flextilstanden på en Galaxy Z Fold4.

Hvis du aktiverer Flextilstand, når telefonen er foldet sammen og står i opret position, vises den app, du bruger, øverst på skærmen. Der vil vises et panel med yderligere kontrolelementer nederst på skærmen.

Bemærk: Nogle apps tilbyder deres eget tilpassede layout, når de er i Flextilstand. I disse tilfælde vises panelet Flextilstand ikke vises.

Hvis du vil konfigurere Flextilstanden på din foldbare enhed, skal du følge de følgende trin:

Se skærmen Indstillinger med et tryk på “Avancerede funktioner”. Se skærmen Indstillinger med et tryk på “Avancerede funktioner”.

Trin 1. I din menu Indstillinger tryk på “Avancerede funktioner”.

Billede af skærmen “Avancerede funktioner” med et tryk på “Labs”. Billede af skærmen “Avancerede funktioner” med et tryk på “Labs”.

Trin 2. Vælg indstillingen “Labs”.

Visning af skærmen “Labs” med indstillingen “Flextilstandspanel” markeret. Visning af skærmen “Labs” med indstillingen “Flextilstandspanel” markeret.

Trin 3. Tryk på “Flextilstandspanel”.

Billede af skærmen “Flextilstandspanel”, hvor du kan vælge de apps, der skal aktivere Flextilstand. Billede af skærmen “Flextilstandspanel”, hvor du kan vælge de apps, der skal aktivere Flextilstand.

Trin 4. På denne skærm kan du vælge, hvilke apps der skal aktivere Flextilstandspanelet ved at trykke på aktiveringsknappen.

Billede af skærmen Samsung Notes med Flextilstand aktiveret. Appens hovedskærmen er på den øverste skærm, og touchpadden i Flextilstand er på den nederste skærm. Billede af skærmen Samsung Notes med Flextilstand aktiveret. Appens hovedskærmen er på den øverste skærm, og touchpadden i Flextilstand er på den nederste skærm.

Trin 5. Åbn den ønskede app, sæt den i foldet tilstand, og nyd Flextilstanden, hvor den valgte app vises på den øverste skærm, og touchpaden i Flextilstand vises på den nederste skærm.

På den nederste skærm kan du finde følgende ikoner:

• Informationspanel nede.
  • Tag skærmbillede.
  • Lysstyrkekontrol.
  • Lydstyrkekontrol.
  • Touchpad til/fra.

Du kan udføre disse handlinger på din touchpad:

• Klik med 1 finger.
  • Åbn menuen ved at røre med 2 fingre (højreklik).
  • Rul op og ned med 2 fingre, til venstre og højre ved at stryge med 2 fingre.
  • Zoom ind/ud ved at slå med 2 fingre.