Sådan forbinder du din Galaxy-smartphone til en bil ved hjælp af Android Auto

Du behøver aldrig at tage dine hænder fra rattet i din bil med fuld support fra Android Auto. Android Auto giver dig mulighed for at tage kontrol over din bils skærm ved at rekonstruere skærmen og placere alle de oplysninger, du har brug for, foran dig. Få store fordele ved, hvad det kan gøre for dig, og få nyttige tip til, hvordan du forbinder din bil og mobilenhed ved hjælp af Android Auto.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer
Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad Android Auto kan

Forbind din telefon til bilens skærm. Android-appen vises med det samme. Du kan trykke for at se kørselsvejledning eller tekstbeskeder med stemmekommandoer. Du kan også ringe til din ven uden at bruge dine hænder. Android auto hjælper dig med at fokusere på kørsel og have det sjovt med at køre. Forbind din telefon og start.

Hvad du kan gøre med Android Auto

• Navigation
  • Musik-app
  • Telefonopkald og SMS-beskeder
  • Google assistant
Hvad Android Auto kan

Sådan forbindes din Galaxy-telefon til en bil

Trin 1. Kontroller dit køretøj.

• Kontroller dit køretøj, om køretøjet eller stereoanlægget er kompatibelt med Android Auto.
  • Sørg for, at Android Auto er tændt i dit køretøjs indstillinger. Se bilens manual eller kontakt producenten, hvis du har brug for yderligere hjælp med det.
  • På nogle køretøjer blev Android Auto-support tilføjet i en opdatering. Hvis din bil er angivet som en understøttet model, men Android Auto ikke fungerer, kan du prøve at opdatere dit infotainmentsystem eller besøge din lokale forhandler. Se bilens manual eller kontakt producenten, hvis du har brug for yderligere hjælp med det.

Trin 2. Kontroller din telefon.

• Hvis din telefon har Android 10, er det ikke nødvendigt at downloade Android Auto separat.
  • Hvis din telefon har Android 9 eller lavere, skal du downloade Android Auto fra Play Store.
  • Din telefonforbindelse skal tillade dataoverførsler, før Android Auto fungerer. Når din enhed er tilsluttet via et USB-kabel, skal du stryge ned fra toppen af skærmen og trykke på meddelelsen fra Android-systemet. Vælg den mulighed, der muliggør filoverførsel.

Trin 3. Forbind og start.

• Forbindelsen mellem Android Auto og køretøjet er mulig ved hjælp af et Bluetooth- eller USB-kabel, og forbindelsesmetoden kan variere afhængigt
    af køretøjet og producenten.
  • Kontroller, om Android Auto vises på skærmen.
  • Mens de fleste USB-kabler ligner hinanden, kan der være enorme forskelle med hensyn til deres kvalitet og opladningshastigheder. Android Auto kræver et USB-kabel af høj kvalitet, der er i stand til at understøtte dataoverførsler. Brug om muligt det originale kabel, der fulgte med din enhed.

Fejlfinding for forbindelsesproblemer

Android Auto fungerer kun med bestemte enheder, køretøjer og USB-kabler. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din telefon, kan du kontrollere listen nedenfor for at foretage fejlfinding af problemet.

Tjekliste, når den ikke kan oprette forbindelse

• Android Auto anbefaler Android 6.0 eller nyere.
  • Se efter opdateringer relateret til Android Auto, og hold altid appen opdateret.
  • Af sikkerhedshensyn er den oprindelige forbindelse kun mulig, når køretøjet stoppes.
  • Forbindelsen mellem Android Auto og køretøjet er mulig ved hjælp af et Bluetooth- eller USB-kabel, og forbindelsesmetoden kan variere afhængigt af køretøjet og producenten. Den nøjagtige forbindelsesmetode mellem det ejede køretøj og Android Auto skal bekræftes af bilproducenten.
  • Brug af Samsungs ægte USB-kabel (afhængigt af køretøjet, selv et ægte kabel er muligvis ikke kompatibelt) Derudover anbefales det at bruge et kort USB-kabel på mindre end 1 m.
  • Kontroller, om du har forbindelse til et andet køretøj.

Sådan kontrolleres, om forbindelsen fra et andet køretøj er vanskelig
Trin 1.
 Tag din telefon fra bilen.
Trin 2. Åbn Android Auto-appen på din telefon.
Trin 3. Vælg Menu > Indstillinger > Forbundne biler.
Trin 4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for indstillingen Føj nye biler til Android Auto.
Trin 5. Prøv at tilslutte din telefon til bilen igen.

Bemærk: Sørg for, at bilen er kompatibel med Android Auto, og at Android Auto er slået til.
Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.

Tryk på knappen send for at give din tilbagemelding. Tak for din deltagelse