Hvordan fjerner jeg hukommelseskort fra min i Galaxy A8/A8+ 2018?

Før du fjerner hukommelseskortet, skal du deaktivere det, så det kan fjernes sikkert.
Fra Home-skærmen, 1.Vælg Apps → 2.Indstillinger → 3.Vælg “Enhedsvedligeholdelse” → 4.Vælg “Lagring” → 5. Vælg og “Lagerindstillinger” → 6.Vælg “SD-kort” → 7. Tryk på “Deaktiver”.

2

Se venligst følgende for fjernelse af SD kort

2

1. Sæt udskubningsstiften i hullet på holderen for at frigøre holderen.

2. Træk forsigtigt holderen ud af porten til holderen.

3. Fjern hukommelseskortet

4. Sæt holderen tilbage ind i porten til holderen.

Note : Fjern ikke den eksterne lagerenhed, f.eks. et hukommelseskort eller en USB-lagerenhed, mens enheden overfører eller tager adgang til information, eller lige efter overførsel af data. Hvis du gør dette, kan data blive beskadiget eller gå tabt, eller den eksterne lagerenhed eller enheden kan blive beskadiget. Samsung er ikke ansvarlig for tab, herunder tab af data, som opstår på grund af misbrug af eksterne lagerenheder.

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage