Hvordan fjerner jeg hukommelseskort fra min i Galaxy A8/A8+ 2018?

Før du fjerner hukommelseskortet, skal du deaktivere det, så det kan fjernes sikkert.
Fra Home-skærmen, 1.Vælg Apps → 2.Indstillinger → 3.Vælg “Enhedsvedligeholdelse” → 4.Vælg “Lagring” → 5. Vælg og “Lagerindstillinger” → 6.Vælg “SD-kort” → 7. Tryk på “Deaktiver”.

2

Se venligst følgende for fjernelse af SD kort

2

1. Sæt udskubningsstiften i hullet på holderen for at frigøre holderen.

2. Træk forsigtigt holderen ud af porten til holderen.

3. Fjern hukommelseskortet

4. Sæt holderen tilbage ind i porten til holderen.

Note : Fjern ikke den eksterne lagerenhed, f.eks. et hukommelseskort eller en USB-lagerenhed, mens enheden overfører eller tager adgang til information, eller lige efter overførsel af data. Hvis du gør dette, kan data blive beskadiget eller gå tabt, eller den eksterne lagerenhed eller enheden kan blive beskadiget. Samsung er ikke ansvarlig for tab, herunder tab af data, som opstår på grund af misbrug af eksterne lagerenheder.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop