Mød den glatteste 120 Hz-skærm på din Galaxy Note20 Ultra

AMOLED-skærmen har været til ekstra glæde for sine brugere, når de har læst artikler, set film og spillet spil. Alligevel er vi stolte af at introducere Galaxy Note20 Ultras innovative skærm med intelligent glathed og avanceret synlighed. Se den grundlæggende oversigt over de bemærkelsesværdige funktioner i Galaxy Note20 Ultra som følger.

Nyd den intelligente glathed

Galaxy Note20 Ultras dynamiske AMOLED 2X-skærm giver dig mulighed for at se indholdet under de bedste forhold ved intelligent at ændre opdateringshastigheden afhængigt af situationen. Du kan opleve en dynamisk justering af opdateringshastigheden baseret på det indhold, du ser. Opdateringshastigheden er det antal gange, skærmen opdateres hvert sekund, så jo højere opdateringshastigheden er, desto hurtigere reagerer skærmen. Galaxy Note10 understøttede kun en fast hastighed på 60 Hz, men Galaxy Note20 Ultra understøtter maksimalt 120 Hz for at maksimere dens ydeevne for glathed på skærmen. Den forbedrede skærmopdateringshastighed giver en klarere og mere jævn videokvalitet, når du spiller spil med hurtig action og ser videoer. Sammenligningen af 60 Hz og 120 Hz er som følger.

Sammenligning af skærmenes Hz

Skærmen opdateres flere gange, når du ser animationer i super høj kvalitet og opdateres færre gange, når du læser artikler, der ikke kræver en høj opdateringshastighed.

Sådan justerer du opdateringshastigheden

Du kan vælge mellem en adaptiv opdateringshastighed, der når 120 Hz, og en standardopdateringshastighed, der når 60 Hz. Hvis du vælger en standardopdateringshastighed, får du en længere batterilevetid. Så det anbefales at bruge en standardopdateringshastighed i normale situationer for at spare på batteriet.

Trin 1. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Skærm og vælge Jævnhed i bevægelser.
Trin 2. Vælg din ønskede indstilling.

Bevægelsesglathed

Bemærk:

• Det er ikke muligt at indstille bevægelsesglatheden til den høje opdateringshastighed på 120 Hz under WQHD+-skærmopløsning eller i strømbesparende tilstand.
  • Skærmbilleder af enheden og menuen kan variere afhængigt af enhedsmodellen og softwareversionen.

Ansvarsfraskrivelse: 120 Hz-skærmen er kun tilgængelig på Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra.