Sådan bruger du fingeraftrykslæseren på Galaxy S10

S10 og S10+ leveres med en sikker Ultrasonic fingeraftrykslæser, som er placeret på forsiden af skærmen.

Sensoren på S10e er intuitivt placeret på tænd/sluk-knappen, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at låse telefonen op.

S10 og S10+ leveres med en indbygget sensor til fingeraftryksgenkendelse nederst midt på skærmen, så du hurtigt og bekvemt kan låse din telefon op.

GIF, opsætning af Ultrasonic fingeraftrykslæser på S10/S10+

Følg trinnene nedenfor for at registrere dit fingeraftryk:

1 Gå til "Indstillinger".
2 Tryk på "Biometriske data og sikkerhed".
3 Tryk på "Fingeraftryk".
4 Indtast din pinkode, mønster eller adgangskode. Hvis du ikke har angivet en, bliver du bedt om at registrere en først.
5 Placér fingeren på sensorområdet (som angivet på skærmen), og hold den nede, indtil fingeraftrykket er indfanget fuldt ud. Fingeraftryksbilledet bliver helt blåt, når processen er færdig.
6 Derefter skal du for at få en fuld scanning dreje fingeren på sensoren for at indfange kanterne af dit fingeraftryk.
7 Når du er færdig, skal du trykke på "Udført".
8 Det vises så som "Fingeraftryk 1" på displayet.

Bemærk: Læseren kan have svært ved at genkende dine fingre, hvis de er for våde eller for tørre, f.eks. i meget koldt vejr. Sørg for, at området omkring fingeraftrykssensoren ikke er ridset eller beskadiget af metalgenstande som f.eks. mønter, nøgler, kuglepenne og halskæder. Tryk på skærmen, så fingerspidsen blive fladet ud over den brede overflade på området til fingeraftryksgenkendelse.

Tænd/sluk-knappen på S10e har en indbygget sensor til fingeraftryksgenkendelse, så du hurtigt og bekvemt kan låse din telefon op.

GIF, registrering af fingeraftryk på S10e

Følg trinnene nedenfor for at registrere dit fingeraftryk:

1 Gå til "Indstillinger".
2 Tryk på "Biometriske data og sikkerhed".
3 Tryk på "Fingeraftryk".
4 Indtast din pinkode, mønster eller adgangskode. Hvis du ikke har angivet en, bliver du bedt om at registrere en først.
5 Placér fingeren på sensoren (tænd/sluk-knappen på højre side af telefonen), og fortsæt med at scanne den, til den når 100 %.
6 Derefter skal du for at få en fuld scanning dreje fingeren på sensoren for at indfange kanterne af dit fingeraftryk.
7 Når du er færdig, skal du trykke på "Udført".
8 Det vises så som "Fingeraftryk 1" på displayet.

Bemærk: Læseren kan have svært ved at genkende dine fingre, hvis de er for våde eller for tørre, f.eks. i meget koldt vejr. Sørg for, at området omkring fingeraftrykssensoren ikke er ridset eller beskadiget af metalgenstande som f.eks. mønter, nøgler, kuglepenne og halskæder.

Følg trinnene nedenfor for at ændre skærmlåsningstypen og deaktivere fingeraftrykslæseren:

1 Gå til "Indstillinger".
2 Tryk på "Låseskærm".
3 Tryk på "Skærmlåsningstype".
4 Indtast din pinkode, mønster eller adgangskode.
5 Stryg kontakten ved siden af "Fingeraftryk" for at deaktivere denne skærmlåsningstype.
6 Vælg en anden låsemetode fra listen.

Følg trinnene nedenfor for at fjerne dine registrerede fingeraftryksdata:

1 Gå til "Indstillinger".
2 Tryk på "Biometriske data og sikkerhed".
3 Tryk på "Fingeraftryk".
4 Indtast din pinkode, mønster eller adgangskode.
5 Tryk på det registrerede fingeraftryk og tryk så på "Fjern".

Når du bruger fingeraftrykslæseren på S10e/S10/S10+, skal du være opmærksom på følgende almindelige forhold, der kan påvirke funktionens ydeevne:

Læseren genkender muligvis ikke fingeraftryk:

• der har rynker eller ar.
  • der er for små eller for tynde.
  • der er for tørre.
  • der har en ekstrem temperatur: for kolde eller for varme.
  • der er våde.

Følg nedenstående tips for at sikre, at fingeraftryksgenkendelseslæseren fungerer optimalt:

Galaxy S10 og S10+ tips

• Placér fingeren fladt over hele overfladen på området til fingeraftryksgenkendelse.
  • Sørg for, at skærmbeskyttere eller berøringsskærmen på området for fingeraftryksgenkendelse ikke er ridset eller beskadiget. Vi anbefaler brug af Samsung-godkendt beskyttelsesfilm og tilbehør.
  • Sørg for, at både området til fingeraftryksgenkendelse nederst på skærmen og dine fingre er rene.

Galaxy S10e tips

• Sørg for, at området til fingeraftryksgenkendelse ikke er dækket eller påvirket af telefon-etuiet, klistermærker eller andet tilbehør.
  • Sørg for, at tænd/sluk-knappens fingeraftryksgenkendelsessensor ikke er ridset eller beskadiget.
  • Sørg for, at både tænd/sluk-knappens fingeraftryksgenkendelsessensor og dine fingre er rene.

Bemærk: Læseren kan have svært ved at genkende dine fingre, hvis de er for våde eller for tørre, f.eks. i meget koldt vejr. Sørg for, at området omkring fingeraftrykssensoren ikke er ridset eller beskadiget af metalgenstande som f.eks. mønter, nøgler, kuglepenne og halskæder. Tryk på skærmen, så fingerspidsen blive fladet ud over den brede overflade på området til fingeraftryksgenkendelse.