Sådan lytter du til musik på dine Galaxy Buds+

Galaxy Buds+ giver dig mulighed for at nyde rytmen ved at lytte til alle dine yndlingssange og afspilningslister så meget som du ønsker, uanset hvor du går. Streaming af musik til ørepropperne er meget enkel med Samsung Galaxy S20, der er bygget til at parre problemfrit. For nogle af jer er streaming ikke engang nødvendigt for at give dig musikalske spændinger på farten. Sådan er det nemt at afspille musik på din Galaxy Buds+.

Inden du prøver nedenstående funktionalitet, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Du kan finde mere om ”Sådan oprettes forbindelse og opdater du Galaxy Buds+ med Galaxy Smartphone” med Samsung Support.

Afspil musik med dine Galaxy Buds+

Du kan lytte til musik, der er gemt på din mobilenhed ved at forbinde dine ørepropper til den mobile enhed. Du kan bruge din forbundne enhed eller berøringsfeltet til at justere lydstyrken, styre afspilningen eller skifte nummer. Her er nemme måder at kontrollere din musik på, ved hjælp af dine øreproppers  berøringsskærm og glem ikke at starte Galaxy Wearable-appen først, hvis du vil bruge berøringsskærm-kontrollerne.

• Sådan afspilles eller pauses nummeret: Tryk på berøringsfeltet for at afspille og sætte nummeret på pause.
  • For at afspille det næste nummer: Dobbeltklik på berøringsfeltet for at afspille det næste nummer under afspilning.
  • For at afspille det forrige nummer: Tryk let på berøringsfeltet tre gange for at afspille det forrige nummer under afspilning.
  • For at justere lydstyrken under afspilning: Træk fingeren op eller ned på berøringsfeltet.
Placering af berøringsfelt

Du kan også justere lydstyrken ved at trykke og holde på øreproppens berøringsfelt, når du har indstillet den som en forudindstillet tryk-og-hold-funktion.

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen.
Trin 2. Tryk på Berøringsfeltet.
Trin 3. Tryk og hold på den højre øreprops berøringsfelt, og slip med din finger, når du når den ønskede lydstyrke for at øge lydstyrken.
Tryk og hold på den venstre øreprops berøringsfelt, og slip med din finger, når du når den ønskede lydstyrke for at sænke lydstyrken.

Du kan trykke og holde nede

Hvis lydkvaliteten ikke er så god på Galaxy Buds+, kan du finde mere om ”Hvad skal jeg gøre, hvis lydkvaliteten er dårlig på mine Galaxy Buds+” med Samsung Support.

Bemærk:

• Hvis du vælger lydstyrkefunktionen som den ene sides forudindstillede tryk-og-hold-funktion, indstilles den anden sides forudindstillede tryk-og-hold-funktion også automatisk til lydstyrkejusteringsfunktionen.
  • Juster lydstyrken via din tilsluttede mobile enhed, hvis der er lav lyd i dine ørepropper, mens den er på fuld lydstyrke.
  • Hvis du forbinder ørepropperne til din mobile enhed, mens du lytter til musik, kan lydstyrken muligvis ændre sig.
  • På iOS-enheder kan du forbinde dine ørepropper til Galaxy Buds+ -appen.
  • Sørg for at holde enheden, apps og øreproppernes firmware opdateret for at få den bedste lytteoplevelse.
  • Hvis du lytter til musik ved høje lydstyrker, kan det medføre høreskader. Hvis du forbinder ørepropperne til din telefon eller tablet, mens du lytter til musik, kan lydstyrken muligvis ændre sig.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion