22" CloudStation TC222W

TC222W

Specifikationer

22" CloudStation TC222W (TC222W)

Ydelsen
  • Processor AMD GX-222 2.2GHz Dual
  • Hukommelse DDR3 4GB
  • Lagring SSD 32GB
  • GPU AMD Radeon™ R5E
  • Operating System WES7
Display
  • Skærmstørrelse 21.5"
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 21.5"
  • Højde-bredde-forhold 16:9
  • Lysstyrke (Typ) 250
  • Farvegengivelse 16.7 million
  • Kontrastforhold 1000:1
  • Panel LEDLED BLU TFT LCD
  • Opløsning 1920x1080
  • Responstid 5 ms
  • Betragtningsvinkel (V/L) 170 / 160 deg (CR≥10)
Lyd
  • Højttaler 1W x 2
Opkoblingsmuligheder
  • Audio ind 1
  • Lydudgang 1
  • Video In 1
  • Video ud 1
Brugergrænseflade
  • USB 6 EA
Generelt
  • Højttaler 1.0
  • Wi-Fi N/A
Driftskrav
  • Fugtighed 10~80%, ikke-kondenserende
  • Temperatur 10 ~ 40 ℃
Design
  • Farve Sort
  • HAS (højdejusterbar fod) Ja
  • Pivot Ja
  • Dreje Ja
  • Hælde Ja
  • Vægmontering 100x100
Strøm
  • Strømforbrug 24 W
  • Strømforbrug (standby) 2.7 W
  • Strømforsyning Input : 100~240V(AC), 1.5A, 50/60Hz, Output : 14.0V(DC), 4.14A, 58W
  • Indstilling Adapter
Dimensioner
  • Pakkemål (BxHxD) 567.0x367.0x195.0 mm
  • Mål med stander (BxHxD) Max : 504.3x435.4x210.0, Min : 504.3x335.4x210.0 mm
  • Mål uden stander (BxHxD) 504.3x301.9x61.2 mm
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 100x100 mm
Vægt
  • PakkeVægt 6.0 kg
  • Sætvægt Med fod : 5.0kg, Uden fod : 3.4 kg
Tilbehør
  • Included Strømkabel, Quick-installationsguide, Garantibevis
Security
  • Kensington Lock Ja
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC Ja
  • Miljø Ja
  • Sikkerhed Ja

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning