46" Professionel udendørsskærm OH46D

OH46D

Specifikationer

46" Professionel udendørsskærm OH46D (OH46D)

Display
  • Diagonalstørrelse 46"
  • Panel S-VA
  • Opløsning 1920 x 1080 (16:9)
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 1018,08 (H) x 572,67 (V)
  • Lysstyrke (Typ) 3000 cd/m²
  • Kontrastforhold 5000:1
  • Betragtningsvinkel (V/L) 178° / 178°
  • Responstid 6 ms
  • Display Color 8 bit - 16,7 M
  • Farveskala 72%
  • H-scanningsfrekvens 30 ~ 81 kHZ
  • Maksimal pixelfrekvens 148,5 Mhz
  • V-scanningsfrekvens 48 ~ 75 Hz
  • Dynamisk kontrast 100 000:1
Opkoblingsmuligheder
  • Lydudgang Stereo Mini Jack
  • Video In HDMI1, HDMI2, HDBaseT (fælles med LAN)
Design
  • Fod Standardoverdækning (ekstraudstyr)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz
  • Strømforbrug (slukket) Mindre end 0,3 W
  • Strømforbrug (tændt) Max: 600 W, Typical: 193 W, BTU (Max): 2047,7 W
  • Strømforbrug (dvale) Mindre end 0,3 W
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 1069 x 623,6 x 90,3 mm (41,8) (Set), 623,5 x 564,9 x 90 mm (Power Box)
  • Pakkemål (BxHxD) 1174 x 727 x 305 mm
Vægt
  • Sætvægt 39,5 kg (Set), 8,6 kg (Power Box)
  • PakkeVægt 54,4 kg
Mekanisk Specifikation
  • Beslagbredde 24,9 mm
Driftskrav
  • Temperatur -30 °C ~ 50 °C
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special IP56 Certificeret til Simple Enclosure Outdoor, Beskyttelsesglas (anti-grafitti, infrarød-reducer), Synlig med polariserede solbrilleglas fra alle vinkler, HD Base T for Long Distance Installing, Portrait Installation Support, Knaplås, Detektion af fejl ved lys, Automatisk lysstyrkekontrol med Ambient Brightness Sensor, Anti Image Retention, Temperatursensor, Pivot Display, MagicInfo S, Smart Scheduling, RJ45 MDC, PIP / PBP, Auto Source Switching & Recovery
Valgfri funktion
  • Protection Glass Ja
Intern spiller (MagicInfo)
  • MagicInfo Support Ja
Miljø
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) D
Tilbehør
  • Included Guide til hurtig installation, Guide vedrørende lovgivning, Garantibevis, Fjernbetjening, Batterier, BLU-strømkabel, Alm. strømkabel

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning