85" Professionel UHD LED skærm QM85D

QM85D

Specifikationer

85" Professionel UHD LED skærm QM85D (QM85D)

Display
  • Diagonalstørrelse 85"
  • Panel 120 Hz Slim Direct LED BLU
  • Opløsning 3840 x 2160(16:9)
  • Pixelskift (VxL) 0,1625 x 0,4875 (mm)
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 1872,0 (H) x 1053,0 (V)
  • Lysstyrke (Typ) 500nit
  • Kontrastforhold 5000:1
  • Betragtningsvinkel (V/L) 178/178
  • Responstid 6 (Typ.)
  • Display Color 16,7M (True Display), 1,07B (Dithered 10bit)
  • Farveskala 72 %
  • Største luminansforhold 81 %
  • Dynamisk kontrast 50000:1
Opkoblingsmuligheder
  • RGB In D-Sub, DVI-D,Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
  • Audio ind Stereo mini Jack
  • Lydudgang Stereo mini Jack
  • Video In HDMI (3)
Design
  • Fod Foot Stand (Optional)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Strømforbrug (slukket) mindre end 0,5W
  • Strømforbrug (tændt) 375W (Typ), 495W (Max)
  • Strømforbrug (dvale) mindre end 0,5W
  • Strømforbrug (IEC 62087 udgave 2) 375 W
  • Strømforbrug (standby) 0,50 W
  • Årligt strømforbrug (EU-standard, kWt) 548
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 1903,4 x 1090,5 x 105,1 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 2050 x 1265 x 472 mm
Vægt
  • Sætvægt 55,5 kg
  • PakkeVægt 71,4 kg
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 600 x 400 mm
  • Beslagbredde 13,2mm (Bottom 19,3mm)
  • Media Player Option Type SBB
Driftskrav
  • Temperatur 0 ~ 40℃
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special Temperature Sensor,Pivot Display, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Built in Speaker(15W 2ch)
  • Højttaler Ja
Valgfri funktion
  • Touch CY-TQ85LDAH
  • External PC SBB-N64DV4/EN
  • Beslag WMN5770D
  • Specialty Overlay Touch CY-TQ85LDA
  • Stand STN-L7585F (New Stand)
Intern spiller (MagicInfo)
  • Special FHD 4 PBP Support (2/3/4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DDC CI, DHCP with RJ45 MDC, Urgent Message by MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
  • MagicInfo Support Ja
Miljø
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) C
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC Class A
  • Sikkerhed 60950-1
Tilbehør
  • Included Quick Start Guide, Garantibevis, DP-kabel, netledning, fjernbetjening, batterier

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning