85" Professionel LED-skærm QMD

QM85D-BR

Specifikationer

85" Professionel LED-skærm QMD (QM85D-BR)

Display
  • Diagonalstørrelse 85"
  • Skærmstørrelse 85
  • Panel 120 Hz Slim Direct LED BLU
  • Opløsning 3,840 x 2,160 (16:9)
  • Pixelskift (VxL) 0,1625 x 0,4875 (mm)
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 1872 (H) x 1053 (V)
  • Lysstyrke (Typ) 430 cd/m²
  • Kontrastforhold 5000:1
  • Betragtningsvinkel (V/L) 178° / 178°
  • Responstid 6 ms (Typ.)
  • Display Color 16,7 M (True Display),1,07 B (Ditherd 10 bit)
  • Farveskala 72%
  • Glass Haze Haze 0%
  • Lysstyrke 430
  • Dynamisk kontrast 50 000:1
Opkoblingsmuligheder
  • RGB In D-Sub, DVI-D, Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
  • Audio ind Stereo Mini Jack
  • Lydudgang Stereo Mini Jack
  • Video In HDMI (3)
  • Video ud Nej
Design
  • Fod Foot Stand (Optional)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz
  • Strømforbrug (slukket) Less than 0,5 W
  • Strømforbrug (tændt) 375 W (Typical), 450 W (Rating), 495 W (Max)
  • Strømforbrug (dvale) Less than 0,5 W
  • Strømforbrug (standby) 0,5 W
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 1949 x 1130 x 128,8 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 2096 x 1313 x 522 mm
Vægt
  • Sætvægt 81,2 kg
  • PakkeVægt 99 kg
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 600 x 400 mm
  • Beslagbredde 37,6 mm
  • Media Player Option Type SBB
  • Kabinetmateriale Non-Glossy
Driftskrav
  • Temperatur 0 ~ 40 °C
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special Touch (1 Drawing 10 Touch) Temperature Sensor, Pivot Display, Clock Battery (80 hrs Clock Keeping), Built in Speaker (15 W 2 ch)
  • Højttaler Built in Speaker (15 W + 15 W)
Valgfri funktion
  • Touch Ja
  • Protection Glass Ja
  • Beslag WMN8200SD
  • Specialty All-in-one Touch (Factory Assembly)
  • Stand STN-L7585F (New Stand)
Intern spiller (MagicInfo)
  • Special FHD 4 PBP Support (2 / 3 / 4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DDC CI, DHCP with RJ45 MDC, Urgent Message by MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
  • MagicInfo Support Ja
  • MagicInfo Daisychain Videowall-support Nej
Miljø
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) C
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC Class A
  • Sikkerhed 60950-1
Touch
  • Touch Technology IR Touch(1Drawing 10Touch)
Tilbehør
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, DP cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries
System
  • DTV Tuner Built-in Nej

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning