850 EVO SATA III 2.5tommer SSD

MZ-75E120

Specifikationer

850 EVO SATA III 2.5tommer SSD (MZ-75E120)

Generelt
  • Application Client PCs
  • Kapacitet 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2,5 inch Form Factor
  • Brugergrænseflade SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Dimension (WxHxD) 100 x 69,85 x 6,8 (mm) Dimension
  • Vægt Max 39 g Weight
  • Lagerhukommelse Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Styreenhed Samsung MGX Controller
  • Cache-hukommelse Samsung 256 MB Low Power DDR3 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM understøttelse TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0) , TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Ja
Ydelsen
  • Sekventiel læsning Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sekventiel skrivning Up to 520 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 94 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 88 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljø
  • Average Power Consumption (system level) *Average: 2,1 Watts *Maximum: 2,4 Watts (Burst mode) * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tilladt spænding 5V ± 5% Allowable voltage
  • Pålidelighed (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Omgivelsestemperatur (drift) 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Stød 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
Accessories
  • Installation Kit Not Available
Software
  • Management SW Magician Software for SSD management
Garanti
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning