Sådan fejlfindes problemer, mens du bruger The Freestyle

The Freestyle bryder alle stereotyper forbundet med projektorer og byder på et stort high-definition billede, rig lyd og alle de smarte funktioner, du kunne ønske dig i en stilfuld kompakt størrelse. Klar til at blive brugt hvor som helst når som helst, The Freestyle kan rotere 180° og giver dig mulighed for frit og komfortabelt at nyde de medier, du ønsker at se.

Hvis The Freestyle er din første projektor, undrer du dig måske over grundlæggende funktioner eller daglig styring og vedligeholdelse af systemet. Uanset om The Freestyle er din første projektor eller ej, vil vi gerne hjælpe dig med at fejlfinde eventuelle problemer, der måtte opstå.

Billede af freestyle projektor

Bemærk: Klik på linket for at lære, hvordan du gør Freestyle-skærmen klarere.

Projektorer kan generere varme, når de bruges i lang tid. Dette er ikke en produktfejl og bør ikke forårsage nogen funktionelle problemer.

Tilfælde 1. Når du bruger projektoren, skal du sikre dig, at ventilationsåbningerne ikke er dækket eller tilstoppet, så den interne blæser kan afgive varme gennem åbningerne.

Bemærk: Pas på ikke at røre ved åbningerne, mens projektoren er i drift eller umiddelbart efter, at strømmen er slukket, da området omkring åbningerne kan være varmt.

Tilfælde 2. Hvis rumtemperaturen er høj, trækkes varm luft ind i ventilationsåbningerne, hvilket reducerer ventilatorens køleeffekt. Vi anbefaler, at du ventilerer rummet for at sænke temperaturen, hvis dette er tilfældet for at hjælpe enheden med at køle ned.

Tilfælde 3. Projektoren kan generere varme, når den bruges i store højder. For at bruge projektoren i en højde på mere end 1219 m, skal du aktivere Høj højde-tilstand. Hvis denne tilstand er slået til, øges blæserhastigheden, og der kan forekomme meget støj. Projektoren kan kun bruges i en højde på 3048 m eller mindre.

Tilfælde 4. The Freestyle genererer strøm til nogle systemer som stemmegenkendelse (Wi-Fi, Mic), selv når strømmen er slukket, så du kan føle varme fra enheden, selv når den er slukket. Skift stemmeopkaldsmetoden, eller tag netledningen ud, når den ikke er i brug. Hvis du vil ændre Bixby wake-up muligheder, skal du kontrollere følgende:

Trin 1. Tryk på Hjem-knappen på fjernbetjeningen, og naviger til Menu > Indstillinger.

Indstillinger valgt i skærmmenuen

Trin 2. Vælg Alle indstillinger

Alle indstillinger er valgt

Trin 3. Vælg Generelt og privatliv > Stemme.

Stemme er valgt i menuen Generelt og privatliv

Trin 4. Vælg Bixby wake-up muligheder.

Bixby wake-up muligheder er valgt

Trin 5. Vælg Brug kun Bixby-knappen eller Desuden siger Bixby.

Muligheden Brug kun Bixby-knappen er valgt

Vores erfaring er, at de fleste af den støj, brugere bemærker, er normal lyd, der udsendes af projektorens indre funktioner.

Tilfælde 1. En ventilator, der sænker temperaturen inde i enheden, kan generere støj under drift. Ligesom med produkter udstyret med motorer, såsom køleskabe og vaskemaskiner, er det en støj, du kun kan mærke med jævne mellemrum, fordi den kun fungerer, når det er nødvendigt at køle enheden ned.

Tilfælde 2. Der kommer lyd, når autofokusfunktionen er i drift. Dette er ikke en fejl på produktet.

Freestyle er støvfølsom og ikke vandtæt, så vær forsigtig, når du rengør den.

Tjek 1. Sprøjt ikke vand eller renere opløsning direkte på produktets ydre Brug en separat klud let fugtet med vand til at tørre snavs af ydersiden af projektoren. Tør derefter eventuel resterende fugt af med en blød, tør klud.

Tjek 2. Plastdelen, hvor linsen er placeret, skal tørres let af med en blød, tør klud, såsom en renseklud til briller. Vådservietter anbefales ikke, da der er risiko for kortslutning, hvis der kommer vand ind.

Billede af rengøringsprodukter

Tjek 1. Når produktet sendes, er der placeret en film i bunden af fjernbetjeningen, der forhindrer fjernbetjeningen i at virke. Denne film skal fjernes for at fjernbetjeningen fungerer korrekt.

Billede af fjernbetjening med film vedhæftet

Tjek 2. Forbindelsen mellem fjernbetjeningen og projektoren kan gå tabt. Peg Samsung Smart Remote mod forsiden af projektoren, og tryk og hold derefter tilbage- og afspil-/pause-knapperne nede samtidigt i 3 sekunder eller mere.

Billede af fjernbetjeningen med knapperne Tilbage og Afspil/Pause valgt

Tjek 3. Hvis fjernbetjeningen ikke fungerer korrekt, eller der er en forsinkelse i responsen, kan batteriet være lavt eller dødt. Oplad fjernbetjeningen ved at bruge USB-porten (C-type) i bunden.

Bemærk: Freestyle-fjernbetjeningen skal bruges inden for 6m fra projektoren.

Når du vælger et batteri til projektoren, når du vil bruge enheden et sted uden elektricitet, anbefaler vi at bruge et ægte eksternt batteri designet eksklusivt til Samsungs The Freestyle.

Billede af freestyle projektor

Bemærk:

• Et eksternt batteri dedikeret til Samsungs The Freestyle vil blive frigivet i 2022.
  • Samsung Electronics er ikke ansvarlig for problemer, der opstår som følge af brugen af andre kommercielle batterier end originale Samsung eksterne batterier.

Bemærk:

• Hvis du har problemer med Samsung-projektoren, skal du kontrollere, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.