En enhet jeg har solgt eller innlevert er fortsatt synlig på SmartThings Find

SmartThings Find visning.

Hvis en enhet vist på SmartThings Find har blitt solgt eller innlevert og ikke lenger kan brukes, så følg instruksjonene nedenfor for å slette enheten:

Slette en enhet du ikke lenger eier

1 Åpne SmartThings og velg “SmartThings Find”.
2 Velg enheten du vil slette, og bruk deretter lenken nedenfor for å gå til nettstedet “Finn min mobil”.
3 Velg “Mer”-knappen i øverste høyre hjørne, og slett enheten.
Skjermbilde til å velge enheten du vil slette, deretter klikke på kartet. Skjermbilde til å velge enheten du vil slette, deretter klikke på kartet.

Trinn 1. Trykk på enheten du vil slette, og klikk deretter på enhetsikonet på kartet

Skjermbilde til å bruke lenken i bunnen for å gå til siden “Finn min mobil”. Skjermbilde til å bruke lenken i bunnen for å gå til siden “Finn min mobil”.

Trinn 2. Klikk på lenken “Finn min mobil” i bunnen på skjermen

Klikk på “Mer” i øverste høyre hjørne i SmartThings Find. Klikk på “Mer” i øverste høyre hjørne i SmartThings Find.

Trinn 3. Trykk på ፧ symbolet øverst til høyre på skjermen

Trykk på “Fjern” i SmartThings Find. Trykk på “Fjern” i SmartThings Find.

Trinn 4. Trykk på “Fjern”