Koble min Galaxy SmartTag sammen med min smarttelefon

Jeg prøver å koble til min Galaxy SmartTag, men jeg kan ikke se den i Bluetooth-tilkoblingsinnstillingene på smarttelefonen min.

SmartTag Bluetooth-tilkobling.

Hvis enheten din ikke vises på Bluetooth-tilkoblingsinnstillingene på smarttelefonen din:

• Forsikre deg om at enheten du prøver å koble til, kan finnes og tilkobles.
  • Sørg for at enheten du prøver å koble til er innenfor rekkevidde (120 m, maksimal rekkevidde for Bluetooth-tilkobling) for smarttelefonen din.
  • Nullstill enheten og prøv å søke på nytt.

Hvis du stadig ikke kan se enheten etter å ha gjennomført disse kontrollene, så prøv følgende.

Koble produktet ditt til en Galaxy-enhet

1 Trykk på knappen på SmartTag. Dermed slås Tag på og avgir en varsellyd.

Bemerk: Hvis din Galaxy SmartTag/SmartTag+ ikke reagerer.

1. Hvis du ikke hører en varsellyd når du trykker på knappen på SmartTag, så ta ut batteriet.
  2. Ha batteriet fjernet i 20 minutter slik at enhver reststrøm inne i Tag-en forsvinner.
  3. Utskift batteriet med et nytt CR2032-batteri, og lukk batterirommet.
  4. SmartTag/SmartTag+ vil avgi en varsellyd og aktiveres innenfor 2 til 3 minutter.

Bemerk: Hvis du opplever batteriproblemer mens du utfører SmartTag/SmartTag+ maskinvareoppgraderinger, må du kanskje utskifte batteriet ved hjelp av samme prosedyre.

2 Åpne SmartThings-appen på Galaxy-enheten din. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av SmartThings-appen, så oppdater den om nødvendig.
3 Når popup-vinduet “Enhet funnet” vises, velg “Legg til nå”. Hvis du ikke ser dette popup-vinduet, trykk på + knappen > Enhet > Tag/Sporing.
4 Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilkobling. Når tilkoblingen er fullført, vil du se produktet i listen over enheter i SmartThings-appen.
5 Legg til og registrer produktene dine ved å trykke på SmartThings Find på skjermbildet SmartThings-app.

Når nedlastingen er fullført, vil den aktuelle plasseringen til produktet vises på kartet.

Trinn 1. Skjermbilde for å åpne SmartThings-appen på Galaxy-enheten din. Trinn 1. Skjermbilde for å åpne SmartThings-appen på Galaxy-enheten din.

Trinn 1. Åpne SmartThings-appen.

Trinn 2. Popup-vinduet “Enhet funnet” vises, velg “Legg til nå”. Trinn 2. Popup-vinduet “Enhet funnet” vises, velg “Legg til nå”.

Trinn 2. Velg “Legg til nå”.

Trinn 3. Velg “Godta” for å bruke denne enheten. Trinn 3. Velg “Godta” for å bruke denne enheten.

Trinn 3. Velg “Godta” for å bruke denne enheten.

Trinn 4. Skjermen kobler til din SmartTag+. Hold smarttelefonen eller nettbrettet nær din Tag. Trinn 4. Skjermen kobler til din SmartTag+. Hold smarttelefonen eller nettbrettet nær din Tag.

Trinn 4. Kobler til kategorien SmartTag+.

Trinn 5. Bilde med instruksjoner om at SmartTag+ blir registrert på Samsung-kontoen din. Trinn 5. Bilde med instruksjoner om at SmartTag+ blir registrert på Samsung-kontoen din.

Trinn 5. Din SmartTag+ blir registrert.

Trinn 6. Tilkobling vellykket. Trinn 6. Tilkobling vellykket.

Trinn 6. Tilkobling vellykket.