Enheter koblet til min SmartThings hub ser ut til å være offline

Smarttelefon med enheter koblet til SmartThings-appen.

Innstillingene på ditt Wi-Fi tilgangspunkt (AP) kan ha endret seg:

• Koble fra strømmen på enhetene dine, koble til igjen og sjekk statusen på din SmartThings hub.
  • Hvis ditt Wi-Fi tilgangspunkt er konfigurert til å støtte kun 5 Ghz frekvensbånd, så prøv å endre innstillingene for Wi-Fi-tilgangspunktet til også å støtte 2,4 Ghz frekvensbånd.
  • Navnet på Wi-Fi-tilgangspunktet kan være skjult.
  • Flytt SmartThings Home Hub nærmere ditt Wi-Fi-tilgangspunkt.
  • Oppdater Wi-Fi-innstillingene på SmartThings Home Hub.
    • Kjør SmartThings app > Velg SmartThings Home Hub.
    • Trykk på knappen Mer (+) i øverste høyre hjørne > Innstillinger > Wi-Fi > Oppdater Wi-Fi-innstillinger.
Trinn 1. Skjerm til å velge alternativet SmartThings Home Hub. Trinn 1. Skjerm til å velge alternativet SmartThings Home Hub.

Trinn 1. Trykk på SmartThings Home Hub.

Trinn 2. Velg alternativet “Innstillinger”. Trinn 2. Velg alternativet “Innstillinger”.

Trinn 2. Velg “Mer”, og trykk deretter på Innstillinger.

Trinn 3. Velg alternativet “Wi-Fi”. Trinn 3. Velg alternativet “Wi-Fi”.

Trinn 3. Trykk på “Wi-Fi”.

Trinn 4. Oppdater Wi-Fi-informasjon. Trinn 4. Oppdater Wi-Fi-informasjon.

Trinn 4. Trykk for å oppdatere wi-fi-informasjon.

Trinn 5. Wi-Fi-informasjon for SmartThings Home Hub har blitt oppdatert, velg ¨Ferdig¨. Trinn 5. Wi-Fi-informasjon for SmartThings Home Hub har blitt oppdatert, velg ¨Ferdig¨.

Trinn 5. Trykk Ferdig når informasjonen har blitt oppdatert.

Hvis du etter å ha fulgt disse trinnene fortsatt opplever tilkoblingsproblemer med enhetene dine:

• Nullstill din SmartThings Home Hub.
  • Slett og omregistrer Home Hub-enheten fra SmartThings-appen.
  • Koble til på nytt.