Hvordan kan jeg endre standardplasseringen av menyen i Samsung Internett-appen?

Samsung Internett-appen er like tilpasningsbar som dine andre apper. Den gir deg muligheter slik at du alltid kan finne en ny måte å omorganisere ikonene dine på, endre en innstilling og lage oppsettet ditt akkurat slik du vil ha det.

Samsung Internett-ikon ved siden av tilpasninsmeny.

Slik tilpasser du Samsung Internett-menyen

Trinn 1. Åpne “Samsung Internett-nettleseren” og klikk på meny (≡) onederst i høyre hjørne. Trinn 1. Åpne “Samsung Internett-nettleseren” og klikk på meny (≡) onederst i høyre hjørne.

Trinn 1: Åpne “Samsung Internett-nettleseren” og klikk på meny (≡) i nederste høyre hjørne.

Trinn 2. Klikk på “Innstillinger”-ikonet. Trinn 2. Klikk på “Innstillinger”-ikonet.

Trinn 2: Klikk på “Innstillinger”-ikonet.

Trinn 3. Velg “Oppsett og meny”. Trinn 3. Velg “Oppsett og meny”.

Trinn 3: Velg “Oppsett og meny”.

Trinn 4. Velg “Tilpass meny”. Trinn 4. Velg “Tilpass meny”.

Trinn 4: Velg “Tilpass meny”.

Trinn 5. Velg menyoppsett Trinn 5. Velg menyoppsett

Trinn 5: Velg menyoppsett