Slik blokkerer du Samsung Internett-reklamer

Når du surfer rundt med Samsung Internett, kan du støte på mange reklamer som du ønsker å bli kvitt. Lær hvordan du blokkerer disse irriterende reklamene ved å laste ned tredjeparts reklameblokkering.

Bilde av menyen til reklameblokkering i Samsung Internett.

Med reklameblokkeringsfunksjonen til Samsung Internett kan du oppleve rask og smidig surfing på nettet uten reklamer. Følg de neste trinnene for detaljer om hvordan du aktiverer funksjonen reklameblokkering.

Trinn 1. Gå til Samsung Internett, og klikk på meny-ikonet nederst til høyre. Trinn 1. Gå til Samsung Internett, og klikk på meny-ikonet nederst til høyre.

Trinn 1. Gå til Samsung Internett, og klikk på meny-ikonet nederst til høyre.

Trinn 2. Velg ikonet “Reklameblokkering” fra listen over alternativer. Trinn 2. Velg ikonet “Reklameblokkering” fra listen over alternativer.

Trinn 2.Velg ikonet “Reklameblokkering”.

Trinn 3. Installer en tradjeparts reklameblokkeringsapp ved å klikke på nedlastingsikonet ved siden av den valgte appen, og slå den deretter på med skyveknappen. Trinn 3. Installer en tradjeparts reklameblokkeringsapp ved å klikke på nedlastingsikonet ved siden av den valgte appen, og slå den deretter på med skyveknappen.

Trinn 3. Installer en av reklameblokkeingsappene fra en tredjepart ved å klikke på ikonet last ned og deretter skyve på knappen til den du har valgt.