Hvordan bruke SmartThings Find til å finne en tapt S Pen Pro

Når du bruker Bluetooth eller Air Command for å pare S Pen Pro med Galaxy-telefonen, kan du bruke SmartThings Find-funksjonen til å vise posisjonen for pennen, uansett hvor den måtte være. Hvis S Pen Pro av en eller annen grunn blir borte, kan SmartThings Find skanne etter enheten og vise et kart som omfatter detaljert informasjon, som adresse og tidspunkt.

Én svart Samsung S Pen Pro igjen.

Merknader:

• Du må logge inn på Samsung-kontoen når du vil bruke SmartThings.
  • Den innebygde S Pen støtter ikke denne funksjonen. S Pen Pro støtter denne funksjonen som et separat, tilgjengelig tilbehør.

Hvis S Pen Pro noensinne blir borte, kan Offline Find-funksjonen i SmartThings Find hjelpe deg med å finne den tapte enheten, selv når pennen ikke er tilkoblet. Men for at det skal fungere, må du slå på funksjonen før S Pen Pro blir borte.

Steg 1. Åpne SmartThings-appen > Liv-fanen > Find-kortet. Deretter trykker du på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene)

SmartThings Liv-side med valgt Find-kort. SmartThings Liv-side med valgt Find-kort.
Kart over Samsung-enhetenes plasseringer med valgt ikon for Flere alternativer. Kart over Samsung-enhetenes plasseringer med valgt ikon for Flere alternativer.

Steg 2. Trykk på Innstillinger > Tillat at enheter blir funnet.

Kart over Samsung-enhetenes posisjon, med alternativet Innstillinger valgt. Kart over Samsung-enhetenes posisjon, med alternativet Innstillinger valgt.
Tillat at enheter blir funnet markert i Innstillinger-menyen. Tillat at enheter blir funnet markert i Innstillinger-menyen.

Trinn 3. Trykk på Frakoblet søk-knappen når du vil aktivere funksjonen.

Kart over Samsung-enhetenes posisjon med alternativet Innstillinger valgt. Kart over Samsung-enhetenes posisjon med alternativet Innstillinger valgt.

Merknader:

• S Pen Pro må være slått på for å kunne bli funnet.
  • Du kan også aktivere funksjonen Krypter offline-posisjon hvis du vil at enheten kun skal kunne bli funnet av deg.

Når en av dine Samsung-enheter, som for eksempel S Pen Pro, blir borte, kan du bruke SmartThings Find til å finne den raskt og enkelt.

Steg 1. Gå til SmartThings-appen > Liv-fanen > Find-kortet.

SmartThings Liv-side med valgt Find-kort. SmartThings Liv-side med valgt Find-kort.

Trinn 2. Sveip til venstre (om nødvendig) og trykk på S Pen Pro-kortet. Deretter trykker du på Oppdater og oppdaterer posisjonen til S Pen Pro på kartet.

S Pen Pro-kort med det valgte Oppdater-ikonet. S Pen Pro-kort med det valgte Oppdater-ikonet.

Trinn 3. Trykk på Mer, og deretter på Naviger når du vil se hvordan du kommer deg fra din posisjon til S Pen Pro sin posisjon.

Alternativet Naviger er valgt i rullegardinmenyen Mer. Alternativet Naviger er valgt i rullegardinmenyen Mer.

Advarsel: Hvis du tror at enheten er stjålet, må du ikke dra til stedet på kartet. Kontakt politiet i stedet.