Bruk Samsung Internett i et sterkt privat og sikkert miljø

I dagens digitale verden er det viktig å beskytte personvernet ditt når man bruker Internettet. Derfor har Samsung skapt private miljøer inne i Samsung Internett der du kan surfe trygt på nettet. Dette spesialverktøyet for sikker nettsurfing er kjent som “Hemmelig modus”.

Bilde av Hemmelig modus på Samsung Internet-skjermbildet.

Hemmelig modus gir deg den samme nettleseropplevelsen som du vanligvis opplever på Samsung Internett, men med ekstra personvern og beskyttelse.

Informasjonskapsler og netthistorikk for nettsteder du besøker i Hemmelig modus, blir slettet fra telefonen din så snart alle dine Hemmelig modus-kategorier blir lukket.

Du kan også lagre sider og bokmerker i Hemmelig modus. Imidlertid vil alt du lagrer i Hemmelig modus, kun være synlig i Hemmelig modus.

Hvis du vil aktivere Hemmelig modus, så følg disse trinnene:

1 Kjør nettleseren Samsung Internett.
2 På hovedskjermbildet til Samsung Internett-nettleseren trykker du på kategoristyring-ikonet i bunnen, hvor du kan administrere dine åpne sider.
3 Aktiver Hemmelig modus ved å trykke på “Slå på hemmelig modus”.
4 På det neste skjermbildet kan du se en veiviser som forklarer denne modusen. Hvis du bestemmer deg for å aktivere Hemmelig modus, så trykk på “Start”-knappen.