Oppdater Samsung-gamingskjermen ved hjelp av en USB-enhet

En Samsung-gamingskjerm

Samsung forbedrer kontinuerlig stabiliteten og ytelsen til gamingskjermene sine gjennom utgivelser av nye programvareversjoner. Oppdatering av skjermens programvare kan forhindre potensielle skjermproblemer og sikrer at enheten kjører jevnt. Du kan bruke instruksjonene i denne håndboken for å oppdatere gamingskjermens programvare til den nyeste versjonen ved hjelp av en minnepenn.

Merk: For wifi/nettverk-aktiverte modeller kan programvareoppdateringer utføres automatisk når nettverket kobles til.

Noen holder en minnepenn ved siden av en Samsung-gamingskjerm

For å oppdatere Samsung-gamingskjermen ved hjelp av en minnepenn, kan du følge instruksjonene nedenfor:

1 Ved bruk av en nettleser på en PC, går du til Samsung.com og holder musepekeren over Kundestøtte øverst på siden.
2 Velg Brukerhåndbok og programvare og angi deretter gamingskjermens modellkode i søkefeltet. Du kan også velge en produktkategori for å finne din spesifikke modell.
Søk etter modellnummeret ditt er uthevet på siden for Samsung-kundestøtte
3 Velg den siste oppdateringsfilen for modellen din, og last deretter ned oppdateringsfilen til PC-en.

Merk: Formater minnepennen til FAT32 før nedlasting av filen.

4 Etter å ha pakket ut den nedlastede oppdateringsfilen på PC, lagrer du alle filene (.bin- eller .img-format) i mappen på øverste nivå på minnepennen.
Filutforsker med minnepenn valgt

Merk: Ikke gi filen et nytt navn etter nedlasting. For smarte gamingskjermer lagrer du den utpakkede mappen i minnepennens mappe på øverste nivå. Sørg for at du ikke dupliserer den samme mappen.

5 Koble minnepennen fra PC-en og koble den til USB-tjenesteporten på baksiden av gamingskjermen.
En minnepenn tilkoblet en USB-port på baksiden av en Samsung-gamingskjerm

Merk: Terminalene på skjermen kan variere, avhengig av modellen. For eksempel kan det hende at du må bruke en USB-A til USB-C-adapter, avhengig av modellen.

6 Slå på skjermen og bruk Jog-knappen for å gå til Meny > Kundestøtte > Programvareoppdatering.
Skjermbilde for Kundestøttemeny på en Samsung-gamingskjerm

Merk: Utseendet og plasseringen til Jog-knappen og menyen kan variere, avhengig av modellen.

7 Oppdateringen fortsetter automatisk. Mens oppdateringen pågår, slår skjermen seg automatisk av og på igjen. Skjermen kan starte på nytt mer enn én gang. Når oppdateringen er fullført og skjermen starter på nytt, vises ikke sprettoppmeldingen for oppdatering lenger.
Oppdater skjermen på en Samsung-gamingskjerm

Merk: Ikke bruk eller slå av skjermen før oppdateringen er fullført.

8 Når oppdateringen er fullført, kobler du fra skjermens strømledning og kobler den til igjen.
9 Til slutt bruker du Jog-knappen for å gå til Meny > Kundestøtte > Informasjon og sjekk den oppdaterte programvareversjonen.
Skjermbilde for Kundestøttemeny på en Samsung-gamingskjerm

Merknader:

• Hvis oppdateringen mislykkes, prøver skjermen automatisk å utføre oppdateringen på nytt.
  • Video- og lydinnstillinger kan tilbakestilles til standardinnstillingene etter oppdateringen av programvaren.