Hva bør jeg gjøre når skjermen ikke reagerer skikkelig på kjøleskapet mitt?

Hvis skjermen på kjøleskapet ditt ofte blir slått av, er det som regel for å spare energi, så det er ikke noe problem. Hvis panelet imidlertid ikke kan brukes, anbefales det å prøve løsningen i henhold til de følgende eksemplene.

Eksempler der skjermpanelet ikke kan brukes

• Når skjermen er låst

Trinn 1. Trykk på knappen [Lås / Lås opp] i mer enn 3 sekunder for å endre til opplåst tilstand. Hvis barnesikringen er på, så trykk på knappen Barnesikring i 5 sekunder.

Trinn 2. Sjekk driften ved å trykke på temperaturkontrollknappen.

Ikoner av låst og ulåst
  • Når kjøleskapet er i dvalemodus

I dvalemodus virker ikke knappene, skjermen og lyset innvendig. Imidlertid fortsetter kjøleskapet og fryseren å avkjøle.

Skjerm for dvalemodus

Trinn 1. Hvis modellen din har en automatisk kontrollås, må du låse opp denne først.

Trinn 2. Berør og hold inne den rette knappkombinasjonen fra følgende liste (eller konsulter brukerveiledningen din) i fem sekunder inntil lysene slokker eller kommer på igjen.

Døralarm og Vann/Is

Fryser og Døralarm

Power Freeze og Power Cool

• Når en spesifikk knapp innimellom ikke reagerer

Hvis bare en spesifikk knapp ikke virker, kan det skyldes et gap mellom kontaktene på knappen.

Trykk og hold inne [Lås / Lås opp] for å skifte til låst opp, og detetter trykk hardt på knappen.

• Når skjermen iblant ser sløret ut

Lysstyrken og fargemønsteret på kjøleskapskjermen kan variere avhengig av modell. Spesielt hvis døren er hvit kan skjermen virke uskarp. Det er ikke en funksjonssvikt med mindre tegnene er ødelagt eller ikke synlige på skjermen.

• På grunn av drastiske effektsvingninger (kun for modell med French Door)

Skjermen på kjøleskapet fungerer kanskje ikke korrekt på grunn av drastiske effektsvingninger.

Når dette skjer, viser skjermen på kjøleskapet 88 88.

- Hvis kjøleskapskjermen viser 88 88 (alle åttetall) og fortsatt kjøler skikkelig, så koble fra strømmen til kjøleskapet i 60 sekunder, og deretter koble den til igjen.

- Hvis skjermen ikke blir normal igjen etter 2 minutter, så kontakt et autorisert Samsung servicesenter.

8888 vises på french door-modell
  • Nullstilling av skjerm (kun for Family Hub-modellen)

Hvis du opplever et uvanlig symptom på skjermen, så prøv å nullstille skjermen. Dette kan løse problemet.

Trinn 1. Åpne høyre kjøleskapdør og finn bryterdekselet på øverste høyre hjørne av døren.

Trinn 2. Skyv opp dekselet for å finne av/på-bryteren.

Skyv opp dekselet.

Trinn 3. Slå bryteren av og slå den på igjen.

Slå bryteren av og slå den på igjen

Trinn 4. Skyv bryterdekselet tilbake inntil du hører et klikk.

Merknad: Hvis problemet ikke blir løst etter at du har prøvd alt ovenstående, så kontakt et Samsung Support.