Hvordan deaktiverer jeg demomodus i kjøleskapet mitt?

Demomodus (også kalt utstillingsmodus, kjøling av-modus eller butikkmodus) brukes vanligvis i en situasjon der et kjøleskap er utstilt hos en forhandler. Dette gjør det også mulig for kunder fritt å undersøke innsiden og utsiden av produktet. I demomodus lyser kjøleskapet opp og ser ut til å virke. Imidlertid er avkjølingsfunksjonen deaktivert, og kontrollpanelet slås på, men virker ikke.

Hvis det ikke er noen avkjøling i kjøleskapet eller du kan se "O FF" eller "OF OF" på skjermen, så sjekk om kjøleskapet er i “demomodus”. Hvis du vil deaktivere demomodus, så følg instruksjonene i den følgende veiledningen.

OFF vises når demomodus er aktivert

Vanlig kjøleskap (bortsett fra Family Hub)

Trinn 1. Trykk og hold inne Knapp 1 og Knapp 2 samtidig inntil du hører en ringelyd.

Berør 2 knapper

Merknad: Knapp 1 og 2 - Knappen i posisjonen merket med nummer 1 og 2 på bildet ovenfor.

Trinn 2. Hvis demomodus ikke er slått av etter ovenstående handling, så trykk og hold inne Knapp 1, Knapp 2 og Knapp 4 samtidig inntil du hører en ringelyd.

Berør 3 knapper

Trinn 3. Sjekk den aktuelle temperaturen på skjermen når demomodus er deaktivert.

Merknad: Informasjonen på skjermen kan variere avhengig av land og/eller kjøleskapmodell, men plasseringen av knappen det skal trykkes på, er den samme.

Family Hub

Trinn 1. Trykk på Apper, åpne appen Fridge Manager, og trykk deretter på Kjøleskapinnstillinger.

Fridge Manager-appen

Trinn 2. Trykk på Deaktiver kjøling av, og trykk deretter på Fortsett.

Deaktiver modusen kjøling av

Takk for din tilbakemelding