Hvordan endrer du skjermtemperaturen fra innstillingstemperaturen til den aktuelle romtemperaturen via en fjernkontroll?

I 2021 AR9500T nye modell (AR**A**) klimaanlegg vises innstillingstemperaturen på skjermen istedenfor den aktuelle romtemperaturen. (AR9500T RAC viser temperaturen på den innendørs 88- segment skjermtavlen.) Hvis du vil se den aktuelle temperaturen, så følg nedenstående trinn.

• Trinn 1. Etter å ha slått på innendørsenheten, trykk på sving-knappen (venstre/høyre) i 5 sekunder inntil du hører en pipelyd.
Trykk på sving-knappen i 5 sek.
  • Trinn 2. Så endres temperaturtypen til den aktuelle temperaturen.
Aktuell temperatur.
  • Trinn 3. Når temperaturen endres med en fjernkontroll, viser innendørsenheten innstillingstemperaturen i 5 sekunder og flytter går til den aktuelle temperaturen.
Innstillingstemperatur.

Merknad:

• Når temperaturtypen endres, forblir den uendret etter at du slår den på/av eller kobler den fra.
  • Hvis du trenger å endre modusen tilbake, så utfør prosessen på nytt med trinnene 1-3.