Hvordan innstiller jeg vanndispenseren via kontrollpanelet på kjøleskapet?

Sjekk den aktuelle modellen blant de to typene vanndispensere nedenfor for å se hvordan du innstiller den.

Kontrollpanel: Type 1

Kontrollpanel: Type 1.

Trykk på istype-knappen for å endre istypen. Hver gang du trykker på istype-knappen, veksles det mellom modusene isbiter og knust is, og ikonene for isbiter eller knust is lyser opp og angir valget ditt.

Istype.

Trykk på isbit-knappen i tre sekunder for å innstille dispenserens LED-lampe (under skjermen) til kontinuerlig modus slik at den blir på kontinuerlig.

Hvis du vil at dispenserlampen bare skal slås på når noen bruker dispenseren, så trykk på denne knappen i 3 sekunder på nytt for å slå av kontinuerlig modus.

Etter å ha endret vannfilteret, trykk på knappen “Knus / hold 2 sek for filter-tilbakestilling” i 3 sekunder for å tilbakestille vannfilteret. Fargen på indikatoren endres fra rød til av.

Tllbakestilling av filter.

Trykk på knappen Ismaskin av i 3 sekunder inntil indikatprlampen ismaskin av tennes.

Bruke vann-/isdispenseren.
  • Slik får du is

Trinn 1. Velg typen is ved å trykke på knappen for isbiter eller knust is.

Trinn 2. Trykk inn isdispenserspaken (1) varsomt med glasset ditt. Det kommer is ut av dispenseren.

• Slik får du vann

Trykk inn vanndispenserspaken (2) varsomt med glasset ditt. Det kommer vann ut av dispenseren.

• Bruke is- og vanndispenseren sammen

For å få is og vann, trykk først inn isspaken (1) for is, flytt deretter glasset ditt ned og trykk inn vanndispenserspaken (2) for vann.

Merknad:

• Hvis du trykker inn vann- og isspaken omtrent samtidig, utfører dispenseren kun alternativet som du faktisk valgte eller trykket inn først.
  • Vent 1 sekund før du fjerner koppen etter å ha fylt på vann, for å forhindre søl. Ikke trekk ut dispenserspaken etter at du har fått is eller vann. Det går automatisk tilbake i posisjon.

Kontrollpanel: Type 2

Kontrollpanel: Type 2.
  • Vann: For å få avkjølt vann, trykk på Vann. Den tilsvarende indikatorlampen tennes.
  • Lås (dispenserpanel/dispenserspake): For å forhindre bruk av dispenserpanelknappene og dispenserspaken, trykk på og hold inne Vann i minst 3 sekunder. Hvis du trykker inn og holder knappen på nytt i mer enn 3 sekunder, blir dispenserlåsen deaktivert.

Merknad: Låsen på dispenserpanelet påvirker ikke kontrollene på hovedpanelet. For å låse hovedpanelet, bruk Control Lock-funksjonen på hovedpanelet.

Trykk på Isbiter for å få isbiter. Den tilsvarende indikatorlampen tennes.

Trykk på Knust is for å få knust is. Den tilsvarende indikatorlampen tennes.

Bruke dispenseren.
  • Slik får du is

Trinn 1. Med ismaskinen aktivert, trykk på Isbiter eller Knust is for å velge type is.

Trinn 2. Sett et vannglass under dispenseren, og trykk deretter inn dispenserspaken med glasset. Det kommer is ut av dispenseren.

• Slik får du vann

Trinn 1. Trykk på Vann på dispenserpanelet.

Trinn 2. Sett et vannglass under dispenseren, og trykk deretter inn dispenserspaken.

Merknad:

• Dispenseren stopper påfyllingen hvis du kontinuerlig trykker inn dispenserspaken i 1 minutt. For å få mer vann, slipp og trykk inn spaken på nytt.
  • Sørg for at glasset står rett under dispenseren for å forhindre at vannet søles ut.