Hvordan koble til SmartThings på Family Hub-kjøleskapet mitt?

SmartThings er en funksjon som på praktisk vis kontrollerer og styrer smartapparater i hjemmet og IoT-enheter (Internet of Things) med en smarttelefon. Fra utsiden kan du overvåke og kontrollere statusen på forskjellige enheter som smartenheter, husholdningsapparater, TV-er, høyttalere osv. som er registrert på serveren. Det er en neste generasjons plattformtjeneste som forener Samsungs produkter som en åpen kilde-plattform som kan kobles til ikke bare våre produkter, men også andre IoT-er.

SmartThings i livet.

Trinn 1. Sjekke kravene til tilkobling

Før du kobler smarttelefonen din til Family Hub-kjøleskapet, så forsikre deg om at følgende krav er oppfylt:

Android

iOS (telefon)

OS

Android 6.0 eller høyere

iOS 10.0 eller høyere

Type enhet

Smarttelefon, nettbrett

iPhone 6 eller høyere, iPad

RAM-størrelse

2 GB eller mer

2 GB eller mer

Støttet oppløsning

1280*720 (HD)

1920*1080 (FHD)

2560*1440 (WQHD)

1334*750

1920*1080

Kriterier for forhåndslasting av app

RAM 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

RAM 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

Trinn 2. Koble smarttelefonen din til Wi-Fi-nettverket

• På smarttelefonen din: Trykk på Innstillinger → Tilkobling → Wi-Fi → Velg en ruter å koble til (skriv inn passord når du angir sikkerhet).
  • Når tilkoblingen er gjennomført, blir den valgte ruteren i det aktuelle nettverket bekreftet som “tilkoblet”.

Merknad:

• Ruternavn (SSID) står på engelsk, symboler og tall (spesialtegn støttes ikke).
  • 2,4 GHz tilkobling tilgjengelig når man kobler et kjøleskap til Wi-Fi-nettverket.
  • Minst 3 Wi-Fi-nettverksignalbjelker bør vises.
  • Når du kobler husholdningsapparatet ditt til smarttelefonen med SmartThings, så sørg for at begge enhetene er koblet til samme ruter.

Trinn 3. Installere SmartThings-appen

• Last ned og installer SmartThings-appen fra markedene (Google Play Store, Apple App Store eller Samsung Galaxy-apper).
  • For å finne appen, bruk nøkkelordet “SmartThings”.

Trinn 4. Sette opp en Samsung-konto

• Du må logge på en Samsung-konto før du kan bruke SmartThings-appen.
  • For å sette opp en Samsung-konto, kan du følge instruksjonene gitt av SmartThings-appen.
  • Eller, hvis du har en Samsung smarttelefon, kan du legge til Samsung-kontoen din når du setter opp appen på smarttelefonen din. Så vil den automatisk logge inn på Samsung-kontoen din.

Trinn 5. Koble smarttelefonen din til Family Hub-kjøleskapet

1. Sørg først for at Family Hub-kjøleskapet ditt og Wi-Fi-ruteren har blitt koblet til strøm.

2. Start SmartThings-appen. Trykk på pluss-knappen, og velg [Legg til enhet] på startskjermbildet.

Velg legg til enhet på startskjermbildet.

3. Velg [Kjøleskap] og [Kjøleskap (LCD)] i rekkefølge.

Velg kjøleskap og kjøleskap (LCD) i rekkefølge.

4. Trykk på knappen [Start].

5. Velg din foretrukne plassering og rommet til kjøleskapet, og trykk på Neste på den nederste skjermen.

Velg foretrukket plassering og rom.

6. På kjøleskapskjermen din, gå til [Innstillinger] og velg [Easy Connection]-[Koble til].

Velg Koble til.

7. Skriv inn PIN-koden som vises på kjøleskapets skjerm.

Skriv inn pin-koden.

8. Angi Wi-Fi-opplysningene for å koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.

Angi wi-fi-opplysningene.

9. Vent til kjøleskapet er registrert på Samsung-kontoen din.

10. Registreringen er fullført. Angi navnet på kjøleskapet.

Registreringen er fullført.

7. Trykk på Neste på den nederste skjermen.

Trykk på knappen neste.

8. På din iPhone åpner du appen Innstillinger og går til Wi-Fi for å koble til nettverksnavnet som starter med kjøleskap.

Passordet er 1111122222. (“1” 5 ganger og “2” 5 ganger)

Koble til wi-fi-nettverket med passord.

9. Når enheten er koblet til Wi-Fi-nettverket, så kjør SmartThings-appen igjen. Skriv inn PIN-koden som vises på kjøleskapets skjerm.

Skriv inn pin-koden.

10. Angi Wi-Fi-opplysningene dine for å koble enheten til et Wi-Fi-nettverk, og trykk på Neste. Wi-Fi-opplysningene blir sendt til kjøleskapet.

Angi Wi-Fi-opplysningene.

11. Vent til kjøleskapet er registrert på Samsung-kontoen din.

12. Registreringen er fullført. Angi navnet på kjøleskapet.

Registreringen er fullført.

Merknad:

• Alle funksjoner og beskrivelser av trinnene relatert til SmartThings-appen varierer avhengig av programvareversjonen.
  • Når du bruker mobildata, kan det gi kostnader avhengig av nedlastinger og trådløs kommunikasjon mellom enheter.
  • Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.